Endelig er våren på vei og sandvolleyballsesongen kan begynne. Er minispillerne i din klubb klare for trening og turnering utendørs?

Vi vil med dette oppmuntre alle klubber som organiserer minivolleyball til å flytte treningene ut i sanden. La spillerne dine lære minisandvolley! Spilleformen er tilnærmet lik den barna kjenner fra minivolleyball. Gi dem mulighet til å fortsette å møte lagkamerater og øve på volleyballferdigheter. Barn har stor glede av gode fritidstilbud, og aktivitet utendørs gir flere muligheter i en hverdag som dessverre fortsatt er preget av koronapandemien.

NVBF har laget en side med god hjelp til klubber som vil arrangere turnering i minisandvolleyball. Der finnes forslag til felles oppvarming og ulike spilleformer som kan brukes. Inviter naboklubben eller la barna på laget ta med seg en venn. Med musikk på høyttaleren, artig aktivitet og kanskje til og med en liten premie til hver, vil en turnering garantert slå godt an. Og det er lett å organisere.

Flere aktive barn i sandvolley gir også flere aktive medlemmer i klubben. Husk derfor også å registrere barna både som aktive medlemmer i volleyball og sandvolleyball i klubbens medlemssystem.

La dette bli våren din klubb starter med minisandvolleyball!

 

Se kort video med forklaring av minisandvolleyball her: Minisandvolleyball.
Les mer om minisandvolleyball her: https://volleyball.no/minisandvolleyball/
Les om å arrangere turnering i minisandvolleyball her: Arrangere turnering?

 

Foto: Eva Øfstaas

Start typing and press Enter to search