NVBF inviterer i samarbeid med Høgskolen i Innlandet og særforbundene golf, ski, svømming, bandy, orientering, triatlon og friidrett til Trener 2 kurs. Dette er et unikt tilbud, der det beste fra trenerutdanningen til særforbundene og høgskolens fagmiljø er samlet om en felles studieplattform for å utvikle deg til en best mulig trener!

Målet med Trener 2 er å gjøre treneren i stand til å ha en helhetlig forståelse av treningsprosessen og ivareta utøvernes behov i et sosialt, spennende og trygt miljø. I denne utdanningen har du fordelen av samarbeidet på tvers av særidrettene og tidligere deltagere trekker frem nettopp erfaringsutveksling som en av de største fordelene ved å velge dette Trener 2-kurset. To kurssamlinger er felles for alle idretter, mens en samling er tilrettelagt for volleyball/sandvolleyball og teknisk/taktiske-elementer ved våre idretter.

Trenerutdanningen er nett- og samlingsbasert og etter endt studie gjennomfører studenten eksamen. Bestått eksamen gir deltageren 10 studiepoeng på lavere grads nivå.

Praktisk informasjon
Samlingene gjennomføres på følgende tidspunkt:
25.-26.april 2020, Terningen arena, Elverum
22.-23.august, Oslo
26.-27.september, Terningen arena, Elverum

Etter siste samling gjennomfører deltagerne hjemmeeksamen.

Opptakskrav: Deltageren må være over 18 år, ha generell studiekompetanse og ha bestått Trener 1 før oppstart av kurset.
Pris: 7500,- i tillegg til semesteravgift

Kursholder fra NVBF: Marcin Gaarden

Høgskolens nettside med informasjon om studie og søknadsportal finnes her: https://www.inn.no/studier/studietilbud/helse-sosialfag-og-idrett/trener-2

Opptak søkes til Høgskolen i Innlandet. Søknadsfrist 15.februar!

Ved spørsmål send gjerne en henvendelse til [email protected]

Velkommen!

Start typing and press Enter to search