NVBFs administrasjon ved Avdeling Arrangement og Konkurranse har nå tildelt aldersbestemte NM i 2021 og 2022.

De åtte mesterskapene det gjelder er NM U15, NM U17, NM U19 og Mesterskap videregående skoler (MVGS) de to neste årene.
NVBF mottok søknader fra 13 forskjellige klubber som representerer 6 av de 7 regionene som utgjør NVBF. Samtlige søkere var gode, og valget om tildeling ble til tider ganske vanskelig. Til slutt ble kriterier om en god spredning av mesterskap i regionene, når en klubb sist hadde et mesterskap og hallkapasitet det som var avgjørende for de enkelte mesterskapene.

Klubbene som har fått tildelt et mesterskap ha mottatt en epost om tildelingen. For noen vil meldingen innebære at de kan allerede nå starte planleggingen for mesterskapet. For enkelte er tildelingen gitt med et forbehold. Forbeholdet dreier seg om årets NM U15 og NM U17 som er utsatt september og oktober 2020. Dersom det ikke er mulig å gjennomføre disse i høst pga. koronasituasjonen, vil årets arrangører få samme mesterskapet i 2021. Da vil de klubbene som er tildelt mesterskapene i 2021 få arrangementene i 2022. Dette kan igjen påvirke noen klubber som er tildelt de samme eller andre mesterskap i 2022.
Med andre ord er dette blitt en uvanlig komplisert kabalen, men vi håper og tror at klubbene har forståelse for denne avgjørelsen og støtter opp om tildelingen.

Oversikten over tildelingene er følgende:

2021
NM U15: KFUM Volda
NM U17: Gjesdal IL
NM U19: Bodø Volley
MVGS: Gulset IF Volleyball

2022
NM U15: Molde VBK
NM U17: Hønefoss og Vikersund
NM U19: TIF Viking
MVGS: Førde VBK

Avdeling Arrangement og Konkurranse ønsker å takke alle klubbene som har søkt et mesterskap. Vi gleder oss til å følge opp de tildelte mesterskapene, samt få nye søknader fra våre klubber når vi lyser ut nye mesterskap og arrangement.

Start typing and press Enter to search

19-generelt-nyhetsbilde-mikasa-matchballer