NVBF har gleden av å invitere trenere fra hele landet til Trener 2 kurs i region Nord! Kurset arrangeres over to helger i september.

Innholdet i kurset
Trener 2 er andre nivå i Norges Volleyballforbunds trenerløype. Fokuset i utdanningen er på deltakelse og utvikling og er spesielt rettet mot utøvere i ungdomsalder. Innholdet er bygd opp i tre kursmoduler: Trenerrollen, Ferdighetsutvikling og Trenerpraksis. Målet med Trener 2 er å gjøre treneren i stand til å ha en helhetlig forståelse av treningsprosessen og ivareta utøvernes behov i et sosialt, spennende og trygt miljø. Trener 2 bygger videre på kunnskaper og praksis fra Trener 1, men det tilkommer også nye moment for at deltagerne skal utvikle sine kunnskaper og ferdigheter for å bli en mer kompetent «helhetstrener».

Praktisk informasjon
Kurshelg 1: 6.-8.september 2019. Oppstart fredag ettermiddag den 6.september og avslutning søndag ettermiddag den 8.september. Oppmøtetidspunkt vil bli kommunisert. Kurssted: Myre (Øksil)
Kurshelg 2: 20.-22.september 2019. Oppstart fredag ettermiddag den 20.september og avslutning søndag ettermiddag den 22.september. Oppmøtetidspunkt vil bli kommunisert. Kurssted: Tromsø (Kraft sportssenter)

NB! Hvis du tidligere har deltatt på en av kurshelgene er du mulig å kun delta på den du mangler.

Kurslærer
Marcin Gaarden

Forkunnskaper
Kursdeltagerne må fylle 18 år det året kurset starter og Norges Volleyballforbunds Trener 1-utdanning må være gjennomført og bestått. Kursdeltagerne må også kunne vise til at de kan virke som trenere for en relevant målgruppe innen seks måneder etter kurssamlingen.

Krav
Det er obligatorisk oppmøte alle kursdager. I tillegg må deltagerne gjennomføre obligatorisk e-læring og praksis for å motta autorisasjon.

Kursavgift
3000 NOK (1500,- per kurshelg). Dette inkluderer kursmateriell.
Kost, overnatting og transport påkostes den enkelte deltaker.

Påmelding
Påmelding gjøres her. Søk opp NVBF – trener 2 i søkefeltet. Husk og kryss av for at du skal delta på både kurshelg 1 og/eller 2 ved påmelding. Påmelding er bindende og deltagerne faktureres deltageravgiften i etterkant av kurset.

Påmeldingsfrist: 23.august 2019

Mer informasjon om Trener 2 finnes her

Spørsmål kan rettes til NVBF ved Verdi og kompetanse, [email protected]Velkommen!

Start typing and press Enter to search