Norges idrettsforbund har lansert «Trenerattesten» et digital verktøy for trenere i alle idrettsgrener. Har du testet egne kunnskaper?

Barn og unge skal oppleve idrettsglede i et trygt miljø. Trenerattesten gir treneren et godt utgangspunkt for å lykkes som trener, slik at utøverne møter et mer helhetlig kvalitetstilbud uavhengig av trener, idrett eller klubb.

Trenerattesten tar utgangspunkt i idrettens barnerettigheter, og har som ambisjon å skape en felles grunnforståelse og forventningsavklaring på hva som kreves for å være trener i norsk idrett. Trenerattesten tar treneren gjennom de viktigste oppgavene og forventningene som stilles, og kommer i to versjoner – én for trenere i barneidretten og én for trenere i ungdomsidretten.

 

Slik får du tilgang
Ved å logge inn på trener.nif.no får alle trenere i norsk idrett tilgang på denne nye og innovative løsningen. Du benytter eget brukernavn og passord til minidrett for å logge inn. Det tar ca. 10-20 minutter å gjennomføre.

Når du har fullført Trenerattesten blir kompetansen synlig på din idretts-CV, og du får tilgang til fagstoff og tips fra noen av Norges beste trenere og utøvere.

Norges Volleyballforbund oppfordrer alle volleyball- og sandvolleyballtrenere til å gjennomføre Trenerattesten!

 

 

Foto forsidebilde: Eirik Førde

 

Start typing and press Enter to search