Norges idrettsforbund har lansert “Trenerattesten” et digital verktøy for trenere i alle idrettsgrener. Har du testet egne kunnskaper?

Barn og unge skal oppleve idrettsglede i et trygt miljø. Trenerattesten gir treneren et godt utgangspunkt for å lykkes som trener, slik at utøverne møter et mer helhetlig kvalitetstilbud uavhengig av trener, idrett eller klubb.

Trenerattesten tar utgangspunkt i idrettens barnerettigheter, og har som ambisjon å skape en felles grunnforståelse og forventningsavklaring på hva som kreves for å være trener i norsk idrett. Trenerattesten tar treneren gjennom de viktigste oppgavene og forventningene som stilles, og kommer i to versjoner – én for trenere i barneidretten og én for trenere i ungdomsidretten.

 

Slik får du tilgang
Ved å logge inn på trener.nif.no får alle trenere i norsk idrett tilgang på denne nye og innovative løsningen. Du benytter eget brukernavn og passord til minidrett for å logge inn. Det tar ca. 10-20 minutter å gjennomføre.

Når du har fullført Trenerattesten blir kompetansen synlig på din idretts-CV, og du får tilgang til fagstoff og tips fra noen av Norges beste trenere og utøvere.

Norges Volleyballforbund oppfordrer alle volleyball- og sandvolleyballtrenere til å gjennomføre Trenerattesten!

 

 

Foto forsidebilde: Eirik Førde

 

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search