NVBFs klubber kan starte opp med volleyballtrening også denne høsten, gitt at klubben og spillerne gjør noen enkle grep.

Volleyball er ikke definert som kontaktidrett. Derfor gjelder ikke restriksjoner mot breddeidrett for spillere over 20 år oss. Alle aldersgrupper kan altså spille volleyball, dersom koronavettreglene følges og alle involverte har gjennomført NVBFs e-læringskurs.

NYTT E-LÆRINGSKURS

Et nytt e-læringskurs ( Play it safe – volleyball) er lansert i forbindelse med høstens volleyballoppstart. Kurset finner du HER.  Hver spiller må registrere seg som bruker og vil da motta påloggingsinfo via epost. Har du allerede en bruker i Motimate, kan du logge inn HER.

E-læringskurset er obligatorisk for alle spillere over 12 år. I tillegg skal trenere og styret i de klubbene som ønsker å starte opp med treninger gjennomføre kurset. Vær oppmerksom på at spillere som tok e-læringskurs i forbindelse med oppstart av sandvolleyballtrening også skal ta dette kurset. I kurset skal man oppgi klubbtilhørighet, og NVBF vil derfor få en god oversikt over hvilke klubber som følger opp dette ordentlig.

ALLE MÅ BIDRA

NVBF kan ikke understreke nok hvor viktig det er at ALLE i treningsgruppene følger koronavettreglene. Det er nok at EN person ikke vasker hender før trening, så skal alt utstyr desinfiseres. Det er også viktig å påpeke at klubben selvsagt skal forholde seg til lokale retningslinjer. Dersom halleier eller kommune har strengere retningslinjer enn NVBF, må klubben selvsagt forholde seg til disse for å få bruke hallen.

Ta hensyn til hverandre, og god trening.

Spørsmål om trening kan rettes til [email protected]

Start typing and press Enter to search