Vi har gleden av å invitere til webinar med temaet Tullball.

Tullball er Steinkjer VBKs tilbud for barn i alderen 4 til 5 år og deres foreldre/foresatte. Her er det fokus på åpen hall, frilek, ballsidighet og foreldreinnvolvering.

Irene Sand, leder i Steinkjer VBK, deler sine erfaringer om organiseringen av Tullball. Hvordan organiserer klubben samlingene? Hvordan involverer man foreldrene? Trenger man trenere? Dette er noen av spørsmålene vi kommer innom i dette timeslange webinaret.

Etter webinaret håper vi andre klubber har fått ny inspirasjon og praktiske tips til hvordan man kan sette igang lignende grupper i egen klubb.

 

Webinaret gjennomføres mellom klokken 20.000 og 21.00 den 21. oktober. Mer informasjon og link til påmelding finnes her:  https://volleyball.no/kurskalender/tullball-webinar/

 

Velkommen!

 

 

Innspill til temaer i webinar!

Webinaret med Tullball som tema er det første vi gjennomfører i denne formen. Vi ønsker innspill til temaer fra klubber som kan dele av egne erfaringer eller har et tema de ønsker å lære mer om. Foreslåtte/ønskede temaer må være knyttet hvordan klubber kan organisere et mestringsorientert og trygt tilbud for barn og unge innen volleyball/sandvolleyball/paravolley. Målsetningen med seminarene er at klubber seg i mellom kan dele erfaringer og få ny inspirasjon i aktivitetsutviklingen. Forslag til temaer kan sendes inn via følgende link: https://www.formpl.us/form/1564076006

 

Foto: Tullball i Steinkjer VBK. Foto: Irene Sand

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search