Vi har gleden av å invitere til webinar med temaet Tullball.

Tullball er Steinkjer VBKs tilbud for barn i alderen 4 til 5 år og deres foreldre/foresatte. Her er det fokus på åpen hall, frilek, ballsidighet og foreldreinnvolvering.

Irene Sand, leder i Steinkjer VBK, deler sine erfaringer om organiseringen av Tullball. Hvordan organiserer klubben samlingene? Hvordan involverer man foreldrene? Trenger man trenere? Dette er noen av spørsmålene vi kommer innom i dette timeslange webinaret.

Etter webinaret håper vi andre klubber har fått ny inspirasjon og praktiske tips til hvordan man kan sette igang lignende grupper i egen klubb.

 

Webinaret gjennomføres mellom klokken 20.000 og 21.00 den 21. oktober. Mer informasjon og link til påmelding finnes her:  https://volleyball.no/kurskalender/tullball-webinar/

 

Velkommen!

 

 

Innspill til temaer i webinar!

Webinaret med Tullball som tema er det første vi gjennomfører i denne formen. Vi ønsker innspill til temaer fra klubber som kan dele av egne erfaringer eller har et tema de ønsker å lære mer om. Foreslåtte/ønskede temaer må være knyttet hvordan klubber kan organisere et mestringsorientert og trygt tilbud for barn og unge innen volleyball/sandvolleyball/paravolley. Målsetningen med seminarene er at klubber seg i mellom kan dele erfaringer og få ny inspirasjon i aktivitetsutviklingen. Forslag til temaer kan sendes inn via følgende link: https://www.formpl.us/form/1564076006

 

Foto: Tullball i Steinkjer VBK. Foto: Irene Sand

Start typing and press Enter to search