I helgen ble fjerde runde av ungdomsserien i Rogaland gjennomført. U15 var på lørdag, mens U17/U19 var på søndag og ble arrangert av henholdsvis Torvastad IL og Sandnes VBK.

13 lag deltok på U15-turneringen i Torvastad Arena, mens 16 lag deltok på U17/U19 i Austråtthallen.

Massevis av gode smasher, server og heiarop var avgjørende for helgenes resultater.

LØRDAG

På lørdag var det Torvastad som arrangerte, med ivrige lag på banen. Det var mye god smashing og serving, og jevne kamper som sørget for at dette ble en kjekk turnering for lagene.

I guttefinalen spilte Austrått IL mot Sandnes VBK, hvor Austrått tok seieren 2-1. Det var en veldig jevn kamp, hvor Austrått vant med 25-21 i det første settet. Sandnes slo tilbake med 25-22 i sett nummer to, men de klarte ikke å vinne det tredje settet, og dermed endte det 15-11.

Sandnes VBK vant JU15 i US-runde 4.

På jentesiden møttes Sandnes VBK og KFUM Stavanger i finalen. Det ble et jevnt første sett som Sandnes VBK til slutt vant 26-24. I andre settet hadde Sandnes-jentene kontrollen, og de vant 25-14.

Gratulerer til Austrått og Sandnes VBK!

SØNDAG

Søndag var det Sandnes sin tur å arrangere, og ivrigheten sank ikke. Masse serve-ess, like jevne kamper, og avgjørende heiarop var nøkkelen for spennende kamper med bra temperatur.

Haugesund vant JU17 i US-runde 4.

Haugesund 1 tok med seieren hjem, og sørget for en god finalekamp mot Vindafjord med 2-1 som resultat. I det første settet vant Haugesund 21-15, mens Vindafjord gjorde en jevn innsats med 26-24 i det andre settet. Haugesund slo imidlertid tilbake, og vant 12-8 i sett nummer 3.

Guttelaget til Vindafjord spilte også en jevn kamp mot Torvastad, hvor det var sistnevnte som tok med seg seieren 0-2. Første settet endte med 18-21 til fordel for Torvastad, mens i det andre settet lå Vindafjord an til å vinne, før Torvastad klarte å snu det hele og vant kampen 20-22.

-Det var høyt nivå på begge lag, og det var ei god nerve. Vindafjord hadde oss i kne, men vi klarte å snu det. Det er vi veldig fornøyde med. Det var veldig kjekt, og vi var heldige som klarte å dra seieren i land. Vi spilte på det jevne, og vi har også fått med oss en ny spiller på laget, og det er vi fornøyd med, sier Torvastad-trener Svein Ove Utvik.

Torvastadguttene er fortsatt ubeseiret i U17/19.

Gratulerer til Haugesund og Torvastad!

NESTE GANG…

Den femte og siste runden i Ungdomsserien for sesongen spilles som en gallaturnering i Randaberghallen 16-17. mars. Da er det Randaberg IL som arrangerer. U15-klassen spilles på lørdag 16. mars, mens U17/U19-klassen arrangeres søndag 17. mars. Etter denne turneringen vil de tre beste lagene i U15- og U17/19-klassene i Rogaland få medaljer og pokal.

Her kan du se oppdaterte rankingtabeller etter US-runde 4.