Uttakene for u18 og u20 var klare før samlingen startet. Spillerne som var tatt ut viste at de holder nivået, og at ingen tar lett på treningen selv om uttaket er gjort. Veldig kjekt var det å se at også de spillerne som ikke kom med til mesterskapene i år spiller meget god volleyball, og stiller opp på samling med nivå, energi og et ønske om å utvikle seg. Alt i alt var det godt over 20 juniorspillere på samling hvor samtlige viste masse å være stolte over.

Uttaket til u22 EM ble også gjort igjennom samlingen. Med så mange gode spillere var det ikke lett for komiteen av trenere å gjøre det endelige uttaket. Likevel var trenergruppen godt fornøyd med å kunne formidle at følgende lag er tatt ut:

Gutter u22:
Lag 1. Nils Ringøen og Johannes Helland- Hansen
Lag 2. Karl Jørgen Mosvold og Eivind Øygarden Brekke

Jenter u22:
Lag 1. Frida Berntsen og Rugile Lavickyte
Lag 2. Kirstine Garder og Oda Steinsvåg

Turneringen kan du følge her.

Førstelagene imponerte stort ved at begge kom seg helt til finalen i helgens NT Strandvik Open. Guttene måtte der se seg slått av Bjarne Huus og Jarle Fornes. Jentene tok med seg seier etter å ha slått Hanne Haugen Zylstra og Kathrine Maaseide i finalen.

Vi ønsker alle juniorene lykke til videre mot nye samlinger, nye turneringer og nye mesterskap. Det som ble vist denne uka i Strandvik lover meget godt for Norsk sandvolleyball fremover.

U18-troppen vår er allerede på vei til årets første juniormesterskap som går allerede denne uken i Baden, Østerrike. Du kan følge turneringen her.

Start typing and press Enter to search