Beachjentene anno 2021 imponerte også. Foto: Eivind André Pettersen.

 

VELKOMMEN TIL NM VETERAN I BERGEN

 

Påmeldingen er åpnet til vårens store høydepunkt – NM Veteran 2022. Mesterskapet skal spilles i Bergen 27.-28. mai, og TIF Viking er arrangørklubb. Kampene skal spilles i byens storstue, Åsane Arena, og Scandic Bergen City er mesterskapets spillerhotell. TIF Viking har samlet all nyttig informasjon om både spilleplan, hotell, bankett, transport og dømming på sin hjemmeside, HER.

Påmelding av lag gjøres i Profixio. I NM Veteran er lagene inndelt i tre ulike aldersklasser for kvinner og menn: 30+, 40+ eller 50+.  Påmeldingsfristen er 1. mai 2022.

REGLEMENT

Reglementet for NM Veteran er revidert, og det vil legges ut på volleyball.no når det er vedtatt. De viktigste endringene fra fjorårets reglement handler om alder. Regelen om at lagets snittalder på banen må være over henholdsvis 30 i 30-klassen, 40 i 40-klassen og 50 i 50-klassen utgår. Laget kan ha én spiller som er inntil 3 år underårig. Lag som har behov for enda en underårig spiller, må søke om dispensasjon for denne. Den ekstra underårige spilleren kan da kun spille libero, og eventuelt stå fast i en posisjon (valgfritt pos. 5 eller 6).

Nå, spreke volleyveteraner, gjelder det å samle flokken, trene godt og bli med på en herlig helg i Bergen i mai!

Start typing and press Enter to search