NVBF/NVBF Region Øst har gleden av å invitere trenere fra hele landet til Trener 2 kurs i Oslo. Kurset arrangeres over to helger i henholdsvis oktober 2018 og februar 2019.

Innholdet i kurset
Trener 2 er andre nivå i Norges Volleyballforbunds trenerløype. Fokuset i utdanningen er på deltakelse og utvikling og er spesielt rettet mot utøvere i ungdomsalder. Innholdet er bygd opp i tre kursmoduler: Trenerrollen, Ferdighetsutvikling og Trenerpraksis.

Målet med Trener 2 er å gjøre treneren i stand til å ha en helhetlig forståelse av treningsprosessen og ivareta utøvernes behov i et sosialt, spennende og trygt miljø. Trener 2 bygger videre på kunnskaper og praksis fra Trener 1, men det tilkommer også nye moment for at deltagerne skal utvikle sine kunnskaper og ferdigheter for å bli en mer kompetent «helhetstrener».

 

Praktisk informasjon om kurset:
– Tid:
Kurshelg 1: 12. – 14. oktober 2018. Oppstart kl. 17.30 den 12. oktober og avslutning klokken 17.00 den 14. oktober.
Kurshelg 2: 1. – 3. februar 2019. Oppstart kl. 17.30 den 1. februar og avslutning kl. 17.00 den 3. februar.
NB! Hvis du tidligere har deltatt på en av kurshelgene er du mulig å kun delta på den du mangler.
– Sted: Oslo
– Kurslærer: Marcin Gaarden
– Forkunnskaper: Kursdeltagerne må fylle 18 år det året kurset starter og Norges Volleyballforbunds Trener 1-utdanning må være gjennomført og bestått. Kursdeltagerne må også kunne vise til at de kan virke som trenere for en relevant målgruppe innen seks måneder etter kurssamlingen.
– Krav: Det er obligatorisk oppmøte alle kursdager. I tillegg må deltagerne gjennomføre obligatorisk e-læring og praksis for å motta autorisasjon.
– Kursavgift: 3000 NOK (1500,- per kurshelg). Dette inkluderer kursmateriell.
– Kost, overnatting og transport påkostes den enkelte deltaker.

– Påmelding gjøres via linken: Påmelding. Husk og kryss av for at du skal delta på både kurshelg 1 og/eller 2 ved påmelding. Påmelding er bindende og deltagerne faktureres deltageravgiften i forkant av kurset.

OBS! NVBF tester idrettens nye påmeldingssystem for idrettskurs. Vi ber derfor om forståelse og tilbakemelding hvis problemer oppstår. Dersom du opplever problemer ved påmeldingen, vennligst ta kontakt med NIF IT support – [email protected] / 21029090 eller [email protected]

 

Påmeldingsfrist: 28. september 2018

 

Mer informasjon om Trener 2 finnes her: Trener 2
Spørsmål om kurset kan rettes til NVBF ved Line Busland, [email protected].

 

Velkommen!

Start typing and press Enter to search

Gu17-lagbilde