Foto: Halvor Molland

HVEM KNIPSER BESTE LAGBILDE PÅ HELGENS US-RUNDE?

Denne helgen starter ungdomsserien i store deler av Norge. Over 200 lag fra øst til vest er klare til å spille kamper igjen etter en lang koronapauseMye har saktens endret seg siden sist. Hvem skulle trodd at smittevern og antibac ville bli like vanlig som taktikkprat og drikkeflaske? Eller at vi skulle bli nødt til å sette grenser for hvor mange som kan komme i hallen og heie? Men til tross for alle retningslinjer som nå må følges – det viktigste er akkurat det samme som før; Du verden så gøy det skal bli å spille kamper igjen! 

Antall deltakerlag i denne runden av ungdomsserien:
U15-klassen:
91 lag
U17-klassen: 84 lag
U19-klassen: 32 lag 

Neste helg starter sesongen også for ungdom i nord med US-runde 1 i Sortland og på Myre. I tillegg skal Hordaland sine U15-lag spille samme helg. Kampoppsett og resultater fra alle turneringene i ungdomsserien finner du i TERMINLISTA I PROFIXIO.  

FOTOKONKURRANSE

Det er viktig at alle tar ansvar for å unngå smittespredning. «Meteren» og god hygiene kan være helt avgjørende for om vi får holde på med kampaktivitet gjennom hele sesongen. NVBF inviterer derfor alle klubber og lag som skal spille ungdomsseriekamper denne eller neste helg, til å bli med på en heidundrende lagbildekonkurranse med smittevern i fokus. De beste bildene der blant annet 1 meters avstand blir overholdt, vil bli premiert. Laget må ha på seg klubbens drakter.
NB! Innsender av hvert bidrag må få muntlig samtykke fra alle på bildet om at det er greit at bildet sendes inn i konkurransen. Bildene vil bli brukt på volleyball.no og på sosiale medier.   

Send bildet deres til [email protected]. Frist onsdag 28. oktober.

Vi gleder oss stort til å se hva dere kan varte opp med! 

Start typing and press Enter to search