NVBF Region Øst har, etter ettårs pause, fått mulighet til å bli representert under festivalen Verdens kuleste dag igjen. Noe vi er veldig glade for!

Verdens kuleste dag arrangeres lørdag den 01. september fra 11.00 – 16.00. Arrangementet finner sted i Oslo på Akershus Festning.

NVBF Region Øst bygger en stor sandvolleyballbane (38m x 14m). Oppsettet skal gi mulighet for alle besøkende å prøve Mini sandvolleyball, Teen Sandvolley og vanlig sandvolleyball.
16 instruktører er engasjert og de kommer til å gi grunnleggende opplæring til alle som har lyst å prøve seg på idretten vår. Dette blir stas!

Vi kommer også til å bruke en ballmaskin under arrangementet. Ballmaskin skal i etterkant av arrangementet lånes til klubber i regionen som har lyst å ha den over en månedsperiode. Er klubben din interessert i dette? – Ta kontakt med [email protected] for mer info.

Selve arrangementet på facebook har allrede litt over 12.000 følgere, så her kan det være fin mulighet å rekruttere nye spillere til klubber. Vi kommer også til å lage flyers med kontaktinformasjon om klubber som tilbyr organisert volleyball/sandvolleyballaktivitet. Dersom din klubb har lyst å promotere seg på flyeren – ta kontakt med [email protected].

Start typing and press Enter to search