NVBF Region Øst har, etter ettårs pause, fått mulighet til å bli representert under festivalen Verdens kuleste dag igjen. Noe vi er veldig glade for!

Verdens kuleste dag arrangeres lørdag den 01. september fra 11.00 – 16.00. Arrangementet finner sted i Oslo på Akershus Festning.

NVBF Region Øst bygger en stor sandvolleyballbane (38m x 14m). Oppsettet skal gi mulighet for alle besøkende å prøve Mini sandvolleyball, Teen Sandvolley og vanlig sandvolleyball.
16 instruktører er engasjert og de kommer til å gi grunnleggende opplæring til alle som har lyst å prøve seg på idretten vår. Dette blir stas!

Vi kommer også til å bruke en ballmaskin under arrangementet. Ballmaskin skal i etterkant av arrangementet lånes til klubber i regionen som har lyst å ha den over en månedsperiode. Er klubben din interessert i dette? – Ta kontakt med marko@volleyball.no for mer info.

Selve arrangementet på facebook har allrede litt over 12.000 følgere, så her kan det være fin mulighet å rekruttere nye spillere til klubber. Vi kommer også til å lage flyers med kontaktinformasjon om klubber som tilbyr organisert volleyball/sandvolleyballaktivitet. Dersom din klubb har lyst å promotere seg på flyeren – ta kontakt med marko@volleyball.no.

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search