MyEducation, som sender ut og tar imot utvekslingselever i alderen 15 til 18 år, ser etter vertsfamilie for Diego.

OM DIEGO:

Diego er fra Italia hvor han bor med sine foreldre, en storesøster, en katt og en hund. Han er lidenskapelig opptatt av volleyball og trener 3 – 4 ganger pr uke. Hans favorittfag er: matte, fysikk og biologi og han drømmer om å bli lege.

Han gleder seg til å bli kjent med den norske kulturen, landskapet, lære seg språket og oppleve norske tradisjoner. Diego har et godt humør og er en utadvendt person.

Diego skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien.

Han kommer til Norge i august 2018 og skal være til juni 2019. Diego skal gå på VG2, Studiespesialiserende, på en skole i nærheten av vertsfamilien. Vi søker vertsfamilie til ham og ser at det ofte fungerer best med de familiene som deler de samme interessene som elevene.

Vi er sikre på at han vil være en stor ressurs både for den familien og for den skolen han kommer til å gå på. Det å være vertsfamilie er en fin mulighet til å bli bedre kjent med en annen kultur og språk. Ofte oppstår det livslange relasjoner og vennskap mellom vertsfamilien, utvekslingseleven og utvekslingselevens familie.

Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslingselever å bli med på, må han selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at han får bli del av familien og aktiviteter. Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med ham? Ta kontakt med:

Wenche Olsen
+47 99 28 13 00
e-mail: [email protected]
http://www.myeducation.no/   FB: https://www.facebook.com/myeducation.no

Her er andre utvekslingselever som også trenger vertsfamilier fra august 2018: http://www.myeducation.no/bli-vertsfamilie/soker-vertsfamilie-til

Start typing and press Enter to search