NVBF administrasjon har i samråd med arrangør Austrått IL avgjort at Veteran NM 2020 skal avlyses.
Oddveig Obrestad fra arrangørklubben sier følgende: «Som arrangør har vi vurdert saken med bakgrunn i dagens situasjon rundt arrangement med maks antall deltakere, krav om sosial distansering og usikkerhet om når styresmaktene vil lette på disse kravene. I tillegg nærmer det seg sommerferie for de fleste av oss.
Vi vet ikke når og om restriksjonene vil bli lettet på innen august, og vi ser det derfor som den beste løsningen både sportslig og sosialt for veteran-NM, at mesterskapet for 2020 avlyses.»

NVBF adminsitrasjon har full forståelse for arrangørs vurdering og har akseptert denne beslutning. Det kan legges til at Austrått IL ønsker at deres tildeling av mesterskapet skal vurderes for 2021 og håper på at Veteranutvalget, sammen med Avdeling Arrangement og Konkurranse, vil være enige. Mesterskapet i 2021 skal spilles helgen 28-30. mai og det er håp at mange, mange veteraner vil være ekstra klare til å innta gulvet.

Austrått IL har, under hele prosessen, hatt en positiv innstilling til gjennomføringen av mesterskapet og vist en enorm villighet til å finne gode løsninger til de utfordringene dagens situasjon har brakt med seg. NVBF er stolte over å kunne ha slike arrangører.

Start typing and press Enter to search