Mini- og teenvolleyball er fantastiske spillkonsepter. Stor grad av involvering, mange ballberøringer og mulighet til å aktivisere både nybegynnere og spillere som har trent en stund på samme lag gjør disse konseptene unike. Like viktig er også gleden, mestringen og ikke minst kameratskapet man opplever som volleyballspiller.

Barn og ungdom vil spille volleyball. De gir ny energi og glede til klubben. Fordelen med mini og teen er at man kan starte opp med en mindre gruppe da antallet spillere per lag er færre. Ofte kommer det flere barn og ungdom til og raskt har man større grupper som trener sammen.

 

Etableringspakker – til hjelp i oppstarten

NVBF ønsker å komme i kontakt med klubber som er interessert i å starte opp et spilltilbud for barn og ungdom. I 2022 tilbyr vi  klubber som for første gang skal starte opp mini- eller teenlag  en etableringspakke. Pakken inneholder tips til treningsøvelser, baller og annet nyttig utstyr som man kan bruke i oppstarten. I tillegg bistår vi med vår kompetanse hvis klubben skulle ønske rådgiving.

Les mer om etableringspakkene her: https://volleyball.no/etableringspakke-mini-og-teen/

Les også mer om mini og teen på våre nettsider:

 

Ønsker du mer informasjon eller er nysgjerrig på oppstart av mini eller teen? Ta kontakt med oss på [email protected].

Start typing and press Enter to search