Foto: Lars K. Aalgaard

Mange klubber skal arrangere turneringer og sandvolleyballskoler de kommende ukene. Her finnes nyttig informasjon.

Koronavett

NVBF har utarbeidet retningslinjer i henhold til koronaveilederen som alle arrangørklubber må sette seg inn i dersom de ønsker å stå ansvarlig for et eller flere arrangement.
Lenke til retningslinjene finner du her.

Arrangørklubber må også fylle ut et registreringsskjema, slik at NVBF får oversikt over hvem i klubben som er ansvarlig. Klubber som feks planlegger å arrangere ukentlige LT-turneringer trenger kun å fylle ut et skjema, og flere arrangementsansvarlige kan registreres i samme skjema dersom flere av klubbens folk skal rullere på ansvaret.
Lenke til registreringsskjemaet finner du her. 

Like etter at et arrangement er avsluttet skal en kort rapport skrives av arrangementsansvarlig.
Lenke til rapportskjema finner du her.

Retningslinjene gjelder for alle typer arrangement tilknyttet NVBF; både turneringer og sandvolleyballskoler. Det er obligatorisk for arrangørklubber å fylle ut registreringsskjemaet, og et rapportskjema skal leveres i etterkant av hvert arrangement.

Kiosksalg

Dersom klubben skal ha kiosksalg eller servering må helsemyndighetenes smittevernstiltak følges. Klubben må sikre gode rutiner for kiosksalget, og all mat skal serveres porsjonsvis. Det er viktig med god håndhygiene, at det tilrettelegges for god avstand og at dere kun bruker kontantløs betaling. Det anbefales at kiosken plasseres utenfor det avsperrede arrangementsområdet.

Arrangere turnering

Dersom klubben din vil arrangere turnering kan du kontakte NVBFs avdeling for Arrangement og Konkurranse på e-post [email protected]Da vil turneringen legges inn i NVBFs aktivitetsoversikt som du finner her. Vi kan også opprette en påmeldingsløsning i beach.volleyball.no, dersom dette ønskes.

Klubben din kan arrangere enten Lokal Turnering (LT) eller Regional Turnering (RT). Les mer om NVBFs ulike turneringsformat her

Klubber som arrangerer turneringer beholder påmeldingsavgiften. Vær oppmerksom på at det til RT-turneringer er krav om at kampoppsett skal lages i Profixio og at arrangør registrerer resultater underveis i turneringen. NVBF er ansvarlig for å lage kampoppsett og å sende arrangør lenke til resultatregistrering mot et administrasjonsgebyr på inntil 1000 kr (dvs. 100 kr pr. deltakerlag, inntil maksimalt 1000 kr). Dersom klubben har personer som kan lage kampoppsett i Profixio selv, betaler ikke klubben dette gebyret til NVBF.

Arrangørklubb må avklare lån av baner med eier, samt dekke eventuell baneleie.

Arrangere sandvolleyballskole

Flere klubber rundt om i Norge inviterer til sandvolley- og volleyskoler, sommerleir og mye annet morsomt i løpet av sommeren. Har din klubb lyst til å informere om deres sandvolleyskole eller leir på volleyball.no? Da kan dere fylle inn skjemaet via linken her: sandvolleyskoler. Informasjonen blir da lagt ut på denne nettsiden: Sandvolleyskoler og sommerleir 

NVBF ønsker alle arrangørklubber lykke til! Vi er veldig glade for at dere skaper så mye flott aktivitet!

Start typing and press Enter to search