Finalen for kvinner mellom Koll IL og BK Tromsø starter kl. 12.30.
Finalen for menn mellom Førde VBK og TIF Viking starter kl. 15.00.
Dørene åpner kl. 11.30

I forbindelse med NM-finalene 11.09. har vi krav om koronasertifikat for alle som skal inn i hallen.
Du oppfordres til å sjekke om du har grønt sertifikat i god tid før dette på Helsenorge-appen eller på helsenorge.no.

For deg som ikke har sertifikatet enda, setter vi opp en teststasjon i samarbeid med Hjemmelegene. Her kan du få gjennomført hurtigtester som gir grønt sertifikat i 24 timer. Teststasjonen vil ligge utenfor Hovedinngangen til Norges Idrettshøyskole fra 10.00-13.30 den 11.9. For å forhindre store ansamlinger vil vi benytte oss av et booking-system hvor du velger tidspunkt for testing. Det er viktig at du booker tid og at du kommer til riktig klokkeslett, da det ikke vil være anledning for testing utenfor oppsatte tider. Link til Link til booking for testing

Er du syk, i karantene eller isolasjon skal du ikke komme på arrangementet. Husk å ta med gyldig legitimasjon og munnbind, og vær innstilt på at det kan bli noe kø og ventetid.

Opptil 1 time etter at du har gjennomført hurtigtesten vil resultatet ditt og koronasertifikat være tilgjengelig på Helsenorge. Hvis du ikke har smarttelefon, bankid eller norsk personnummer må du informere Hjemmelegene’s personell, og så vil de kunne printe ut ditt sertifikat.

Husk å ha sertifikatet klart for å vise dette til vaktene ved inngangen til hallen. Det er viktig at dere følger våre råd og regler for arrangementet. Du kan lese mer om bruk av koronasertifikat her.

For spørsmål vedrørende bookingsystemet eller testingen kan du kontakte Hjemmelegene på [email protected] eller på chatten på hjemmelegene.no

Kjøp billett her: https://www.ticketmaster.no/artist/norges-volleyballforbund-billetter/1096293

Start typing and press Enter to search

volleyball-nm-ju19-volda-redigert