Det europeiske volleyballforbundet (CEV) og NVBF har gleden av å invitere to unge trenere til årets «CEV Coaches Convention». Er det deg som representerer Norge i år?

Under CEV Coaches Convention fokuserer man på volleyball for nybegynnere og volleyball i skolen. Her møter du trenerer fra andre europeiske nasjoner som også leder lag med nybegynnere.  Konferansen vil gi ny inspirasjon, sjansen til å dele av egne erfaringer og mulighet til å treffe trenere fra andre europeiske land. Her kan du lese mer om konferansen i 2019: Fun, move, learn

Konferansen finner sted i Kranjska Gora, Slovenia fra 12.-14. juni 2020.

NVBF søker nå to personer som vil utvikle seg videre som trenere og ønsker å delta.

For å kunne delta må du:

  • være mellom 18 og 30 år
  • være trener for et eller flere barn og/eller ungdomslag
  • ha fullført NVBFs Trener 1 utdanning
  • ha en plan sammen med klubben om at du skal fortsette som trener for barn og unge i sesongen 2020/2021.
  • være medlem i en klubb tilsluttet Norges Volleyballforbund
  • ha en bekreftelse fra din klubbleder om at du er klubbens innstilte kandidat. En klubb kan maks innstille to kandidater.
  • beherske engelsk skriftlig og muntlig

I forbindelse med oppholdet vil flyreise Norge/Slovenia t/r, overnatting, mat (faste måltider) og lokal transport i Slovenia bli dekket av NVBF/CEV. Du/din klubb må selv dekke tilslutningreisen til nærmeste flyplass i Norge og egne lommepenger. I etterkant av samlingen skal du skrive en kort oppsummering med bilde som skal publiseres på volleyball.no.

Interesserte trenere kan søke om deltagelse via følgende søknadskjema: Søknadskjema

I søknaden oppgis personalia, motivasjon for deltagelse, hvilke lag du trener i dag og plan for hvilke lag du skal trene kommende sesong. I tillegg skal det følge en bekreftelse fra klubben om at du er deres innstilte kandidat. Klubben skal i sitt brev bekrefte at du skal fortsette å trene barn og/eller ungdomslag kommende sesong.

Søknadsfrist: 4. mars 2020

Eventuelle spørsmål kan rettes til [email protected].

Start typing and press Enter to search