Vinner semifinalen med Golden Set

Bergen, Tromsø, Førde og Oslo skal møtes til NM finalene i Ekeberghallen

​I både Tromsøhallen og Stemmemyren ble det stor spenning helt til slutt. Begge semifinalene måtte avgjøres med Golden Set og begge ble vunnet av hjemmelaget. I Kringsjåhallen og Åmlihallen var kampene avgjort uten Golden Set og med seier til de favorittstemplede lagene. Men uansett om det ble gjennom Golden Set eller en «vanlig» seier så kunne alle lag slippe jubelen løs for billetten til Ekeberghallen og NM finalen i januar.

I herrefinalen finner man de samme lagene som kjempet om tittelen i 2017 der BK Tromsø gikk seirende ut av oppgjøret. Kan TIF Viking få en etterlengt revansje eller vil «Dvergene» fra Nordens Paris igjen vise at de er «best når det gjelder»? I damefinalen har vi en gjenganger i Oslo Volley. Man kan nesten ikke huske en finale uten at Oslolaget har vært med på den ene siden av banen. I fjor ble det seier over Randaberg, mens årets motstander er Førde VBK, som fortsatt er ubeseiret i serien. Med andre ord, scenen er satt for en knallhard finale mellom to lag som kjemper i toppen av Mizunoligaen.

Billettene til NM er lagt ut til slags. Ekeberghallen er stedet og vi kan love en fantastisk dag med topp volleyball i høysete. Gå ikke glipp av sjansen å kunne svare på spørsmålet: Hvor var du når …… vant finalen i Oslo 2018?
Unngå julerushet og kjøp en aldeles flott julegave – billetter til NM finalen!!

Gratulerer til finale lagene Oslo Volley, Førde VBK, BK Tromsø og TIF Viking.

Start typing and press Enter to search