NVBF er stolt av å presentere … VOLLEYPEDIA!

Volleypedia er et online oppslagsverk fylt med konkrete tips til deg som er med i en volleyballklubb. Her kan du finne inspirasjon som kan lette det daglige arbeidet og se eksempler på hvordan dere med enkle grep kan gjøre endringer. Det skal ikke alltid så mye til for å skape klubben dere ønsker dere.

Oppslagsverket er laget ved hjelp av innspill fra klubber, trenere og spillere, og det er ment som et verktøy til å gjøre hverdagen rundt i de ulike hallene litt enklere.

Du finner tips om rekruttering av spillere og frivillige, og om hvilke grep som kan bidra til å holde på medlemmer. Har klubben din tenkt over hvordan nye spillere ønskes velkommen? Er hjemmesiden oppdatert med riktig kontaktinfo og treningstider? Og er du kanskje på jakt etter triks som kan forenkle hverdagen i trenerrollen?

TUSEN TAKK

Volleypedia har sin opprinnelse i Danmark. Vi er virkelig takknemlige for at det danske volleyballforbundet har vært så rause og latt oss få lage en norsk utgave av verket. Mesteparten av artiklene som er med nå fra starten er oversatt fra dansk til norsk. Den jobben har vi fått hjelp til av pensjonerte lærere og volleyballspillere fra Sogn og Fjordane med hjerter som fortsatt banker for volleyball.

HJELP OSS Å UTVIDE

Volleypedia skal være et levende oppslagsverk, og vi vil fortløpende utvide og oppdatere med flere emner og artikler. Kort fortalt ønsker vi at det skal bli et viktig verktøy for klubbene, og at dere skal fylle på med stoff dere syns mangler.

Klikk her for å komme i gang med å bruke volleypedia med det samme

Volleypedia ligger under Utvikling på volleyball.no.

Har du ideer eller emner du mener bør være med i Volleypedia?
Skriv til NVBF Avdeling Idrettsutvikling – [email protected]

Start typing and press Enter to search