Om du sitter i valgkomiteen, er trener, «bare»  er en volleyballforelder eller selveste klubbleder’n – uansett har vi noe du vil ha nytte av i webinaruka!

Mandag 23/11 starter vi med to webinar. Det første er aller mest for deg som er valgt inn i en valgkomite. Vi går gjennom de kravene man må forholde seg til ved et valg, og i tillegg fyller vi på med gode tips for hvordan det kan være smart å jobbe. Dette webinaret heter Valgkomiteens arbeid og foregår i tidsrommet 18.00-19.00.

Litt senere mandag kveld, fra 20.00-21.00, tar vi for oss arrangement. Alle vil spille volleyball, og da er det opplagt at noen også må arrangere. Og det er jo så moro! Å ha arrangement på hjemmebane betyr både at medlemmene blir bedre kjent med hverandre, at klubben tjener penger og ikke minst at egne spillere får vise seg fram for kjentfolk. Bedre arrangement passer ekstra bra for de klubbene som ikke har arrangert noe særlig før, men klubber med erfaring vil nok også kunne dra nytte av innholdet.

Tirsdag kveld vier vi til sittevolleyball. I dag er det kun noen få klubber som har dette tilbudet, og det er det jo egentlig ingen grunn til! Mette Margrethe Berg, rådgiver paraidrett i NIF forteller oss litt om paraidrettens betydning først, så kommer Anne Katrine Aas i Tønsberg Volleyballklubb inn for å fortelle hvordan de driver sin aktivitet. Her er masse gode tips å hente – kanskje nettopp din klubb er den neste som begynner med dette?!

Onsdag 25/11 blir det igjen to webinar. AntiDoping Norge inviterer til sitt webinar Ubevisst doping? Når brytes reglene? Siri Bynke snakker om medisiner, kosttilskudd og andre dopingfeller det er lett å gå i. Dette webinaret bør både klubbenes styrer og trenere delta på, og jobbe videre med tematikken i egen klubb etterpå. Vi er pålogget fra 20.00 til 20.30.

Onsdag kvelds andre webinar handler om integrering. Idrettens samlende visjon er Idrettsglede for alle, vår egen er Samspill for alle. Og da må vi gjøre noe for at alle skal få glede seg, og at alle skal få oppleve samspillet. Håvard Øvergård jobber til daglig i Norges Idrettsforbund som rådgiver på verdiarbeid, og han vil snakke litt innledningsvis om hvor vi står i dag i dette viktige arbeidet. Videre har vi med oss Morten Rønningen, klubbleder i Bø Volleyballklubb. Morten vil fortelle hvordan de helt bevisst har jobbet for å gi alle muligheten til å bli med, uansett bakgrunn og livssituasjon. Dette webinaret starter ikke så lenge etter at AntiDoping er ferdig, så vær klar fra 20.45 til 21.45.

Vi avslutter webinaruka torsdag 26/11 sammen med Joar Skjevdal og IL Jardar Volleyball. Temaet er Klubben – mer enn en konkurransearena, og handler om hvordan man bygger en klubb hvor både barn, unge og voksne trives og gjerne tilbringer litt mer tid enn de strengt tatt må. Hva har de gjort, og kan flere gjøre det samme? Tidsrom: 19.00-20.00. Både dette og webinaret om integrering passer veldig godt for alle som er opptatt av klubbens rolle i en litt større sammenheng.

Alle webinarene har påmeldingsfrist ett døgn før de starter. Alle webinarene og informasjon om påmelding finner du her: https://volleyball.no/kurskalender/#tab-1546940955516-3-2

 

Start typing and press Enter to search