Våren er her, og med det nærmer det seg tid for å flytte volleyballaktiviteten ut i sanda!

Men før vi er helt klare for å innta sanda, kjører vi i gang med webinaruke sandvolleyball! Her finnes tema for deg som trener, arrangør og deg som vil dømme.

Webinaruka går 19.-21.april, og inneholder disse webinarene:

Sommerens turneringstips!
Eva Øfstaas fra avdeling Arrangement og konkurranse gir gode tips om hvordan man kan komme i gang med lokale turneringer og miniliga på sand og hvordan man gjennomfører. Her er det både mulig å få til mer aktivitet og ikke minst kan dette være en inntektskilde for klubbene.

Hold ungdommen skadefri
Hvordan kan man tilrettelegge for skadeforebyggende trening i en ellers hektisk treningshverdag? Hvorfor er det så viktig å prioritere dette? Hvordan bruke Skadefri-appen aktivt på trening og i forberedelse? Fysioterapeut og Skadefriambassadør Glenn Aarsand tar oss gjennom teori og praksis.

Fra parkett til sand – organisering av sandvolleyballtrening
Webinaret skal gi deg som trener en innføring i hva som er lurt å tenke på når man flytter seg fra parketten til sanda – enkle tips og triks til hvordan enkelt arrangere gode sandvolleyballtreninger.

Regelkurs sandvolleyball
Regelkurset skal gi deltakerne en forståelse av de grunnleggende reglene i sandvolleyball. I tillegg skal kursdeltakerne få en grunnleggende innføring i regler som bidrar til trygg og god kampledelse, og som også bidrar til gode holdninger og forståelsen av hvorfor “Fair play” er viktig.

Start typing and press Enter to search