Våren er her, og med det nærmer det seg tid for å flytte volleyballaktiviteten ut i sanda!

Men før vi er helt klare for å innta sanda, kjører vi i gang med webinaruke sandvolleyball! Her finnes tema for deg som trener, arrangør og deg som vil dømme.

Webinaruka går 19.-21.april, og inneholder disse webinarene:

Sommerens turneringstips!
Eva Øfstaas fra avdeling Arrangement og konkurranse gir gode tips om hvordan man kan komme i gang med lokale turneringer og miniliga på sand og hvordan man gjennomfører. Her er det både mulig å få til mer aktivitet og ikke minst kan dette være en inntektskilde for klubbene.

Hold ungdommen skadefri
Hvordan kan man tilrettelegge for skadeforebyggende trening i en ellers hektisk treningshverdag? Hvorfor er det så viktig å prioritere dette? Hvordan bruke Skadefri-appen aktivt på trening og i forberedelse? Fysioterapeut og Skadefriambassadør Glenn Aarsand tar oss gjennom teori og praksis.

Fra parkett til sand – organisering av sandvolleyballtrening
Webinaret skal gi deg som trener en innføring i hva som er lurt å tenke på når man flytter seg fra parketten til sanda – enkle tips og triks til hvordan enkelt arrangere gode sandvolleyballtreninger.

Regelkurs sandvolleyball
Regelkurset skal gi deltakerne en forståelse av de grunnleggende reglene i sandvolleyball. I tillegg skal kursdeltakerne få en grunnleggende innføring i regler som bidrar til trygg og god kampledelse, og som også bidrar til gode holdninger og forståelsen av hvorfor “Fair play” er viktig.

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search