Når vi må redusere kontakten med andre mennesker rent fysisk, hva er da bedre enn å bruke den ekstra tiden til litt faglig påfyll? Velkommen til webinaruke!

Hver kveld hele uke 48 inviterer vi til korte webinar om ulike temaer, men vær obs! – på noen er det begrensing i antall plasser, så det er lurt å melde seg på raskt. Du finner mer informasjon om det enkelte webinaret ved å trykke på webinarets navn i kursiv, eller se hele oversikten i kurskalenderen under overskriften Leder: https://volleyball.no/kurskalender/

Mandag 23/11
Først ut i webinaruka er Valgkomiteens arbeid, hvor fokuset er hva loven krever og hva en god arbeidsmetodikk kan være for å sikre klubben et best mulig styre.

Kvelden fortsetter med Bedre arrangement. Å arrangere en serierunde i lavere divisjoner, en teen-turnering eller en samling – hvordan gjør man det, sånn egentlig? Hva kreves, og hva får man igjen?

Tirsdag 24/11
Den andre kvelden konsentrerer vi oss om Sittevolleyball, og da bidrar både Mette Berg fra Norges Idrettsforbund og Anne Kathrine Aas fra Tønsberg Volleyballklubb. Vi skal få høre litt om hvorfor paraidretten har en plass i systemet vårt, og vi får høre hvordan Tønsberg Volleyballklubb har organisert seg. Kanskje sittevolleyball er din klubbs neste tilbud?!

Onsdag 25/11
Midt i uka trår vi til med to webinar etter hverandre. Først ute er AntiDoping Norge med Ubevisst doping? Når brytes reglene? Regelverk, medisiner og kosthold – her er det mange feller man må kjenne til for å unngå å bli fanget i.

Rett etter at AntiDoping er ferdig, tar vi fatt på  Integrering. Bø Volleyballklubb er en forholdsvis nystartet klubb på et lite sted i en del av landet hvor det er langt til nærmeste storby. Klubbleder Morten Rønningen vil fortelle oss hvordan de jobber for å gi alle i nærmiljøet et tilbud.

Torsdag 26/11
Webinaruka avsluttes med Jardar IL Volleyball på laget. Medlemsansvarlig Joar Skjevdal vil snakke om Klubben – mer enn en konkurransearena. Jardar har vokst seg større og større de siste årene, og ungdommene forlater ikke klubben før de må. Klubben har lyktes i å bli noe mer enn et sted man blir svett, og hva er nøkkelen til suksessen?

Felles for alle webinarene er at vi ønsker oss aktive deltagere, og vi tror at kommunikasjon og diskusjon kan gi oss bedre løsninger på mye. Blir DU med?

(Gjør også oppmerksom på at flere av idrettskretsene har veldig gode webinar å by på, både denne uka og andre uker. Sjekk ut både din egen og andre idrettskretser!)

Start typing and press Enter to search