Sandasol 2022

Sandasol 2022 – slik blir årets klubbesøk

37 klubber skal besøkes på 36 stoppesteder, og hele turen varer i 46 dager. Starten i Askim er lørdag 30. april og turens nordligste punkt når vi 6. juni i Alta. Etter en liten pause mens vi gjennomfører Forbundstinget 2022 gjenstår en “sjarmøretappe” på seks dager rundt omkring på Østlandet.

Bobilen Morgan har fått sin egen Facebook og Instagramprofil! Trykk på ikonene for å følge han!
Hva skjer når vi er på besøk?

I alle klubbene skal vi så klart ha ei økt i sanda. I de fleste klubbene blir det mini- eller teenspillere. I noen klubber blir det åpen samling U13 og turnering, og mer informasjon om dette kommer etter hvert. Her blir det både påmelding til samling og turnering. I Oslo 18. og 19. juni avslutter vi Sandasol med MINISANDVOLLEYBALLGALLA! Her blir det også påmelding i forkant, og mer informasjon kommer.

I tillegg til å ha økta i sanda, så blir det også et møte med klubbens styre. Møtet blir en høring rundt konseptet kvalitetsklubb – Klubb+ – som skal være et verktøy for å skape mer robuste klubber. Og ikke minst, gjennom denne høringen får vi også vite mer om hva dere tenker og vil.

Økta i sanda vil vare ca. 1,5 time i de fleste klubbene, og møtet med styret 1-1,5 time.

Hvem kommer på besøk?

Klubbveileder Kate Sønstebø er med på hele reisen også i år. Kate er primus motor for Sandasol-prosjektet, og gleder seg stort til å dra på tur igjen!

Trenerne som deltar i år er Irene Sand, Alexandre Peres, Jānis Dzenis og Gustavo Vega. Du kan lese mer om alle trenerne her: https://volleyball.no/nyheter/sandasol-2022-trenerne/

Når og hvor kommer vi på besøk? (Se liste lenger opp for detaljer)

Uke 1 – Vi starter vår Norges-turne i Askim 30. april, og bruker uka etter på reisa mot Randaberg.
Uke 2 – Vi kjører fra Randaberg til Bergen (TIF Viking) og avslutter i Førde på søndagen før 17. mai
Uke 3 – Kort uke, som starter i Viksdalen på torsdag og ender i Volda (KFUM Volda) på lørdag. Søndagen denne uka er ledig!
Uke 4 – Vi starter i Molde (SK Rival) og avslutter i Steinkjer
Uke 5 – Mosjøen blir første stopp, Tromsø (BK Tromsø) siste
Uke 6 – Alta blir turens nordligste besøk, før nesa vendes sørover gjennom Finland og Sverige og mot Forbundstinget i Oslo 11. juni
Uke 7 – Starter på Hamar (Ottestad IL) og ender i Oslo – med gallaturnering

Spørsmål

Spørsmål om turneen kan rettes til NVBF fortrinnsvis ved utvikling og kompetanse kompetanse@volleyball.no eller 419 33 774.

Vi gleder oss til sommeren, og håper å se myldrende liv på alle sandvolleyballbanene rundt om i landet!

Nyeste innlegg

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge

Start typing and press Enter to search