SANDVOLLEYBALLENS DAG 7. AUGUST

Sandvolleyballens dag – feiring av Norges første OL-gull i sandvolleyball!

7. august 2021 ble Anders Mol og Christian Sørum historiske ved å ta Norges første OL-gull i sandvolleyball!

Vi ønsker å markere denne dagen, og innførte derfor sandvolleyballens dag 7. august med start i 2022.

Vi fortsetter i 2024 med feiring av sandvolleyballen og alle våre frivillige 7. august!

Denne dagen oppfordrer vi alle volleyballklubber til å invitere til sandvolleyballaktivitet, sommerfest og moro! Her skal alle være velkomne – vi ønsker å vise fram hvilken fantastisk idrett sandvolleyball er til flest mulig i hele landet!

FOKUS PÅ FRIVILLIGHET

2022 var Frivillighetens år, og Sandvolleyballens dag var NVBFs VÅR DAG-arrangement i forbindelse med Frivillighetens år. 7. august er derfor også en feiring av alle våre frivillige som bidrar til å skape volleyballaktivitet rundt om i hele landet!

Over 40 klubber arrangerte sandvolleyballens dag i 2022. Her fra Bø vbk – alle med «sandvolleyballens dag»-solbriller!

Sandvolleyballens dag i hele landet

Alle klubbene som planlegger arrangement, melder dette inn til NVBF slik at vi kan ha en oppdatert oversikt på våre nettsider. Vi håper vi får med oss hele landet slik at lista blir kjempelang!

Alle klubbene som melder inn arrangement vil, så lenge lageret rekker, få tilsendt en pakke med «give-aways» fra NVBF – produkter merket med «Sandvolleyballens dag» som for eksempel kan brukes som deltagerpremier. I 2024 er det solbriller og håndklær som sendes ut.

Frist for å melde inn arrangement for å motta give-aways: 14. juni

Det vil sendes ut pakker fortløpende. Gjelder så lenge lageret rekker, så her er det førstemann til mølla. 

*Klubber som har gjeld til NVBF vil ikke få tilsendt «give aways». 

Alle er inviterte!

På sandvolleyballens dag inviteres ALLE, uavhengig av tidligere erfaring eller kjennskap til sandvolleyball. Her kan du få teste idretten, bli kjent med nye folk, og rett og slett bare ha en flott sommerdag med fine folk og morsomme aktiviteter.

Her kan du delta på sandvolleyballens dag

Oppdateres forløpende når arrangement meldes inn.

Under er en oversikt over alle klubbene som arrangerer sandvolleyballens dag. Gå inn på klubbens Facebook-side eller hjemmeside for å finne mer info om dagen der du ønsker å delta.

Bruk søkefeltet, eller klikk deg videre ved hjelp av «neste» under tabellen for å se alle arrangementene.

Er du på mobil? Snu telefonen sideveis for å se hele tabellen.

KlubbStedInformasjon om arrangementetPlan for dagen (foreløpig)
Steinkjer VBKEgge Ungdomskole - Egge UngdomskoleUnge ledere for minivolleyballBruke ungdom som ledere og amasadører for å motivere barn og unge til å starte opp med minivolleyball
Røros IL Volleyball

Sandvolleyballbanene på Øra på RørosArrangere en sommerliga med budskapet; budskapet "det viktigste er å delta"Turnering & Treningsøkt med felles grilling
Trio IL VolleyballSandvolleyballbane på HusnesSandvolleyballturneringTurnering med felles grilling

Hvorfor skal vi arrangere?

Et arrangement samler folk, og folk er det fineste vi vet! Tenk om vi klarer å lage arrangement over hele landet; på hver strand og gressplen, på jorder og baner – ja, kort sagt – over alt. Klubben kan gjøre dette til et stort arrangement eller ha et lite og intimt arrangement, men målet er å skape sandvolleyballglede. Kanskje dette blir den store rekrutteringsarenaen for sandvolleyball?!

Vi drømmer om å se sandvolleyball over alt denne dagen, der unge og gamle, nye og erfarne spiller sammen og mot hverandre. Bli med og lag en sandvolleyballfolkefest!

Hva skal vi arrangere?

Vi ønsker at sandvolleyballens dag 7. august skal bli en årlig festdag, vår egen 17.mai – hvor vi viser fram sandvolleyball for flest mulig! Det er opp til hver enkelt klubb hva man ønsker å gjøre. Og hva man enn velger å gjøre er det lurt å sørge for god promotering, slik at ikke bare klubbens medlemmer finner fram til akkurat ditt arrangement. Gjør gjerne dagen til noe mer enn «bare turnering» (som også er godt nok!). Trenger dere inspirasjon, har vi noen forslag her:

Alle liker konkurranser! Her er forslag på turneringskonsepter:

Treningsøkt

  • Inviter nabotreneren
  • Inviter andre idretter i idrettslaget / skolen / naboklubben

Sosiale og andre aktiviteter

  • Grilldag – inviter til en festdag!
  • Showkamp
  • Ball-leker og øvelser uten nett (på gress f.eks.)
  • Sideaktiviteter som hesteskokasting, eggeløp, sekkeløp osv.

Husk at

  • Sandvolleyball kan også spilles på gress
  • LongNet gir mulighet for aktivitet for mange samtidig
  • Se muligheter, de er ofte flere enn ved første øyekast! Bare en sandvolleyballbane? Bruk området rundt, rullèr på aktivitet på banen, og legg opp til andre aktiviteter i tillegg.

Start typing and press Enter to search