Skal Førde VBK få mulighet til å gjenta fjorårets suksess med 2 x gull?

Det nærmer seg helg, og det nærmer seg dermed den andre semifinalerunden som avgjør hvem som skal møtes i Ekeberghallen 11.januar 2020!

Det blir spennende å se om BK Tromsø, Førde VBK (kvinner),  Koll IL og OSI (menn) klarer å kjempe seg tilbake og revansjere forrige ukes tap. Tre av kampene ble vunnet på bortebane i første runde, som vil si at Koll IL (kvinner), Førde VBK og TIF Viking (menn) skal forsvare ledelsen på hjemmebane. BK Tromsø får derimot muligheten til å ta revansje i sin hjemby.

Vi anbefaler alle som har mulighet til å stille opp på kampene og heie lagene sine fram til finale! Som Koll IL pleier å si: «Volleyball er best i hallen!»

Slik spilles kampene:

Kvinner

lørdag 07.12 kl. 14.00:       BK Tromsø – Randaberg (Tromsøhallen)
søndag 08.12 kl. 18.00:     Koll IL – Førde VBK (Kringsjåhallen)

Menn

lørdag 07.12 kl. 16.00:    Førde VBK – Koll IL (Førdehuset)
lørdag 07.12 kl. 14.30:    TIF VIking – OSI (Stemmemyren)

Dersom lagene står med like mange poeng etter to kamper (3-3), avgjøres semifinalen med et Golden Set. Dette starter 5 minutter etter kampslutt, og spilles til 15 poeng.

Siden alle kampene endte 3-0 eller 3-1 i første runde, vil seier 3-0 eller 3-1 til laget som tapte første runde føre til Golden Set. Laget som vant forrige runde trenger dermed kun seier i to sett for å kvalifisere seg til finalen, da tap 3-2 vil gi 1 poeng og sluttstilling 4-2.

NVBF ønsker alle lagene lykke til!

For de som ikke har mulighet til å se kampene live, kan de følges via direktesport: