Trener

Trenerløypa

Organisert og tilrettelagt på en god måte er volleyball og sandvolleyball fantastiske aktiviteter. Gode trenere er avgjørende for å sikre at aktiviteten er organisert og tilrettelagt på en god måte. Trenerløypa tilbyr ferske og erfarne trenere kompetansepåfyll, muligheten til å utveksle erfaringer og ikke minst bli del av et nettverk med faglig dyktige trenerkollegaer.

Det er stor etterspørsel etter sertifiserte trenere i begge idrettsgrener. Gjennom trenerløypa har du mulighet til å delta i den sportslige videreutviklingen av volleyball og sandvolleyball i Norge. Gjennom din kompetanse kan du forankre gode holdninger og treningsprinsipper i egen klubb. Samtidig kan du investere tid til selvutvikling for deg selv. Kurs gjennom trenerløypa er noe du absolutt må få med deg!

Trenerløypa er bygd opp med ulike nivåer avhengig av trenerens interesseområde, kompetanse og erfaring. I menyen under finner du oversikt over hvilke kurs NVBF tilbyr.

Velkommen!

Dommer

Dommerløypa

Organisert og tilrettelagt på en god måte er volleyball og sandvolleyball fantastiske aktiviteter. Kampene kan ofte bli tette og jevnspilte og da er kunnskapsrike og trygge dommere avgjørende for god kampledelse.

Det er stor etterspørse etter sertifierte dommere i begge grener. Dommerløypa tilbyr ferske og erfarne dommere kompetansepåfyll, muligheten til å utveksle erfaringer og ikke minst bli del av et nettverk med faglig dyktige kollegaer.

Dommerløypa er bygd opp med ulike nivåer avhengig av den enkeltes interesseområde, kompetanse og erfaring. I menyen under finner du oversikt over hvilke kurs NVBF tilbyr.

Velkommen!

Leder

Leder

NVBF tilbyr styrekurs for alle ledere og styremedlemmer i klubber og idrettslag. Kursene gir en grunnleggende innføring i ditt ansvar og rolle som leder og styremedlem i en klubb. Man kan velge mellom et e-læringskurs som vil gi en grunnleggende innføring eller klasseromskurset “Klubbens styrearbeid i praksis” som gir større dybdeforståelse.

NVBF anbefaler alle sine klubbstyrer å gjennomføre ett av disse kurset rett etter årsmøtet! Da får nye og gamle tillitsvalgte et felles utgangspunkt for å utvikle klubben videre.

Kontakt Oss

Se våre kurs

Kjøp lisens

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search