Denne helgen har det vært arrangert tre idrettsarrangementer for utviklingshemmede der NVBF har deltatt.

Mini-Abloom

Mini Abloom er en aktivitetsdag for barn og unge, som fokuserer på inkludering av barn med funksjonsnedsettelser, og aktivisering av minoritetsspråklige barn i Oslo. Aktivitetsdagen varer en dag, og var i år lagt til Haugenstua stadion 20. mai. NVBF her for å ha DiamantVolley holde DIamantVolley-økter.

Vivil-lekene

Vivil-lekene ble arrangert på Nadderud Stadion fra 20-22 mai. Dette er et stort arrangement for utviklingshemmede i hele landet. Her blir det arrangert turneringer, kom-og-prøv aktiviteter og bankett for utøverne. Lørdag 21. mai var NVBF invitert for å holde kom-og-prøv økter for deltakerne på arrangementet.

Superlekene Stavanger

Superlekene er et stort arrangement som arrangeres årlig i ulike landsdeler for å fremme livskvalitet, trivsel og sunn konkurranse for utviklingshemmede personer. Her kan man melde seg på med og uten idrettslag og får muligheten til å prøve mange ulike aktiviteter. Gjesdal IL stod som som arrangør av diamantvolleytreningen under Superlekene i Stavanger 21. mai. Det ble en utrolig kjekk dag der mange barn og unge fikk prøve ut den supre lagidretten.

Superlekene Blindheim

Neste helg (27-29. mai) arrangeres Superlekene i Blindheim for aller første gang! Dette blir en helg fylt med idrettsglede og mye morro. Meld deg på her:  https://superlekene.no/blindheim/pamelding-til-superlekene-blindheim-2022/

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search