Denne helgen har det vært arrangert tre idrettsarrangementer for utviklingshemmede der NVBF har deltatt.

Mini-Abloom

Mini Abloom er en aktivitetsdag for barn og unge, som fokuserer på inkludering av barn med funksjonsnedsettelser, og aktivisering av minoritetsspråklige barn i Oslo. Aktivitetsdagen varer en dag, og var i år lagt til Haugenstua stadion 20. mai. NVBF her for å ha DiamantVolley holde DIamantVolley-økter.

Vivil-lekene

Vivil-lekene ble arrangert på Nadderud Stadion fra 20-22 mai. Dette er et stort arrangement for utviklingshemmede i hele landet. Her blir det arrangert turneringer, kom-og-prøv aktiviteter og bankett for utøverne. Lørdag 21. mai var NVBF invitert for å holde kom-og-prøv økter for deltakerne på arrangementet.

Superlekene Stavanger

Superlekene er et stort arrangement som arrangeres årlig i ulike landsdeler for å fremme livskvalitet, trivsel og sunn konkurranse for utviklingshemmede personer. Her kan man melde seg på med og uten idrettslag og får muligheten til å prøve mange ulike aktiviteter. Gjesdal IL stod som som arrangør av diamantvolleytreningen under Superlekene i Stavanger 21. mai. Det ble en utrolig kjekk dag der mange barn og unge fikk prøve ut den supre lagidretten.

Superlekene Blindheim

Neste helg (27-29. mai) arrangeres Superlekene i Blindheim for aller første gang! Dette blir en helg fylt med idrettsglede og mye morro. Meld deg på her:  https://superlekene.no/blindheim/pamelding-til-superlekene-blindheim-2022/

Start typing and press Enter to search