Frida Berntsen og Emilie Olimstad (fra Randaberg IL og Åmli) imponerer i disse dager stort i ungdoms-OL i Buenos Aires i Argentina. Etter tre strake seire i puljen, avanserte jentene til cupspillet.

 

Først møtte de Sveits i 8.delsfinale, og det endte med en solid 2-0-seier. Mandag stod Thailand (Thatsarida/Pawarun) for tur i kvartfinalen. Etter å ha ligget under med to-tre poeng i store deler av første settet, tok de norske jentene ledelsen for første gang på 21-20, og deretter var det ingen tvil om hvem som var best. Semifinaleplassen ble sikret med en flott 2-0-seier (22-21, 21-16).

Tirsdag (kl. 15.00 norsk tid) venter Russland (Voronina/Bochariva)  i semifinalen. Dette laget møtte Frida og Emilie også i semifinalen i OL-kvalifiseringsturneringen i Baden i sommer. Og da endte det med et knepent tap for våre jenter. Russland vant VM U19 og er seedet som nr. 2 i OL, mens de norske jentene er seedet som nr. 14. Vi håper å se fantastisk flott volleyball og at de norske jentene kan få sin revansj. USA og Italia spiller i den andre semifinalen.

Ungdoms-OL ble arrangert første gang i 2010, og i 2020 er det Lausanne som har dette arrangementet. Her finner du ytterligere informasjon på FIVBs sider.

Se semifinalen her:

https://www.olympicchannel.com/…/youth-olympic-ga…/schedule/

Kampoppsett og resultater:

https://www.buenosaires2018.com/results/en/beach-volleyball/groups-women-s-team.htm?lng=nb

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search