Ungdomslandslaget under høstsamlingen i Stavanger, som ble arrangert i samarbeid med KFUM Stavanger
Foto: NVBF

Har deres klubb lyst til å arrangere landslagssamlinger i volleyball?

NVBF har 6 landslag i volleyball; seniorlandslag, juniorlandslag og ungdomslandslag
I disse dager legger vi årsplaner for de ulike lagene. I den anledning så ønsker NVBF å komme i kontakt med klubber som kunne tenke seg å stå som arrangør av samlinger for et eller flere av landslagene.


Hva vil det så si å stå som arrangør av en landslagssamling!

Hovedsakelig vil det si at klubben tar ansvar for det praktiske i forbindelse med aktiviteten; åpner hallen, sørger for at det er utstyr tilgjengelig til bruk på treninger, organiserer kost-/losji for lagene, er behjelpelige ift lokal transport om dette er nødvendig. Planleggingen av samlingen gjøres i dialog med NVBF for å kvalitetssikre oppgaver og ansvar. Klubben vil få arrangørerfaring som kan benyttes ved senere anledninger og til andre aktiviteter. Som en sekundær verdi vil klubben få innsyn i hvordan trenere og støtteapparat jobber tett med spillerutvikling og sportslig program.
Bli derfor inspirert av de beste!

Hva kan vi tilby klubben i retur

 • Tilgang på landslagsressurser
  • Workshops for klubbens trenere
  • Klubbens trenere inviteres til å overvære landslagenes treninger
  • Treningsøkter for klubbens lag / spillere med landslagstrenere og seniorspillere
  • Faglig kompetanseoverføring
  • Møte landets beste volleyballspillere
 • Økonomisk tilskudd

Aktuelle tidspunkt for samlinger er påske, pinse, sommerferie, høstferie men her er det noe fleksibilitet ut fra hva som passer for en arrangørklubb.  Rent konkret vil NVBF og arrangørklubb inngå en avtale om den enkelte samling, som kort beskriver oppgaver, ansvar og program.

Kan dette være noe for deres klubb, ta kontakt med sportssjef i NVBF, Matt van Wezel for en prat eller send en epost.
(Mobil: 908 24 699 /epost: [email protected] )

De siste par årene har det blitt arrangert landslagssamlinger i samarbeid med lokal klubb i blant annet Myre i Vesterålen, Stavanger og Vikersund, og tilbakemeldingene fra alle parter har vært veldig gode.
I samarbeid med de lokale klubbene er det allerede planlagt samlinger i Volda, på Myre og Sortland i vår/sommer

For klubben ØKSIL på Myre i Vesterålen er dette andre gang klubben står som vertskap for en landslagssamling, når ungdom- og juniorlandslagene for jenter kommer til årets sommercamp.
For ØKSIL er det å kunne vise frem landslagene til klubbens medlemmer, inspirere klubbens spillere ved å tilby treninger med landslagstrenere i tillegg til at det er inspirerende og motiverende for klubbens trenere å kunne følge landslagenes treninger noen av hovedgrunnene til at klubben ønsker å stå som arrangør av landslagssamlinger ifølge leder i klubben, Vårinn Lassessen.

 

Start typing and press Enter to search