Hos Lauvåsen IL. Foto: Peter Jørgensen

De to første ukene av Sandasol er gjennomført, og for en reise dette har vært!

Lørdag 1. mai ble Sandasol høytidelig åpnet med flott tale av Forbundsstyrets visepresident Ole Lundeby og snora klippet av styremedlem Marte Lund Saga. Og dermed var vi i gang med dette eventyret vi ikke egentlig ante hvordan ville bli.

I to hele uker har vi reist fra Østlandet via Sørlandet til Vestlandet. Vi har besøkt 12 klubber, med start på Eidsvoll-baserte Finstad IL Volleyball og avslutning hos Torvastad IL Volleyball.


Full aktivitet hos Finstad IL volleyball.

Etter de 11 gjennomførte klubbesøkene er det en ting som går igjen – sandvolleyglede og klubbstolthet. Vi har møtt mange ulike ildsjeler som bidrar for å skape et sandvolleytilbud for barn og ungdom. Det rigges baner, det heies, det grilles og det smiles rundt om i det ganske land. Felles for dem alle er at de bidrar til å gjøre en forskjell for andre. Vi er stolte av hvor mange flotte ressurspersoner det finnes i våre klubber.

Felles for dem alle er at de bidrar til å gjøre en forskjell for andre.


Alle klubbene får sette en rød prikk på kartet etter besøket. Her hos Sylling IF.

Klubbene vi møter er svært forskjellige. Noen har tilgang til store anlegg og har allerede mange spillere i organisert trening. Andre klubber har en bane og står på startstreken for å starte et sandvolleytilbud. Uavhengig av alt dette får vi igjen og igjen bekreftet at gleden ved å mestre en ny øvelse eller slag skaper iver og lyst til å spille mer. Det finnes vel ingen bedre lagidrett er vår?


Hos KFUM Stavanger har de flotte banefasiliteter og et godt sandvolleyballtilbud.

 

Det har vært så mange supre øyeblikk på turen, og det er vanskelig å trekke fram en enkelt klubb, ett enkelt sted eller en enkelt opplevelse. Hver klubb er en ny og utrolig positiv opplevelse, og vi imponeres av den iver og pågangsmot vi ser hos deltagerne selv om været slår seg vrangt og det bøtter ned.


Hos Sarpsborg VBK var det regntungt, og opplegget ble flyttet inn. Her i full gang med radar-konkurransen. P.S. se resultater her: https://volleyball.no/radar-konkurranse/

Del 2

Nå står vi foran del 2 av klubbturneen Sandasol. Den 22. mai besøker vi Haugesund VBK KFUM/KFUK og derfra reiser vi nordover langs vestlandskysten, før vi når turens nordligste klubb, Øverbygd IL – volleyball, den 16. juni. Siste stopp er likevel ikke før 20. juni hos Hønefoss VBK, der vi skal markere avslutningen av denne etappen av Sandasol. For det kommer så klart mer!

Nå gleder vi oss til ny tur og flere minneverdige møter med sandvolleyballentusiaster!

Les gjerne mer om turen så langt og se bilder fra de ulike klubbene her:

https://volleyball.no/klubbesok/

https://volleyball.no/reiserute/


Hos alle klubbene har vi også hatt en klubbutsiklingsøkt. Hos Vegårshei IL snakka vi om hvordan arrangere LT-turnering. 

Hos Lauvåsen IL fikk vi også besøk av fotograf Peter Jørgensen, som her fanger yatzy-forsøk på kamera. 

Gode diskusjoner hos Egersund VBK. 

Aktiviteter for alle! Hos FLIK i Farsund stod også hoppetau på agendaen. 

Flotte forhold og mye volleyballglede hos Gjesdal IL.

Samling rundt Morgan hos Stegaberg IL. 

Også hos Torvastad var det vått, men ungdommene holdt ut. 

Start typing and press Enter to search