Samtlige lag som vant 1.kampen i kvartfinalene er videre til semifinale runden.

Når 1.kampene i kvartfinalene var ferdig spilt var det få eller ingen som trodde at de som tapte skulle kunne snu resultatene til seier og berge semifinale plass takket være et Golden Set. Disse hadde utvilsomt rett når man ser på resultatene fra 2.kampene. Kun Spirit Lørenskog og Koll IL tapte 2.kampen sin, men resultatet var 2-3 og dermed semifinale plass pga. 4 poeng totalt mot motstandernes 2.

Resultatene viser at i både dame og herre klassene er det 3 elitelag og ett 1.divisjonslag igjen i NM.
For damene skal Oslo Volley, Førde VBK, Randaberg IL og BK Tromsø møtes til kamp. På herre siden er det Førde VBK, Randaberg IL, Koll IL og Spirit Lørenskog som har kommet seg videre. Blant damelagene er det bare BK Tromsø som ikke har spilt og vunnet en NM finale. Spørsmålet er om jentene fra Nordens Paris har både nerver og spillet på plass når semifinalene skal spilles og kan bli årets Cinderella lag?
Førde VBK (2016) og Randaberg IL (1995) er herrelagene som kan vise til Norgesmestertittel. Vil dette være trumf kortet slik at en eller begge kommer seg til enda en finale? Trekning i semifinalene kan fort avgjøre dette spørsmål.

Selve trekning skjer på NVBF sine kontorer på Ullevål kl. 13.30 mandag 19.11.
Trekningen vil bli sendt live på Facebook siden til NVBF for de som ikke kan ta turen innom Ullevål.
Semifinalene spilles 1-2. og 8-9.12. på samme måte som kvartfinalene.

 

Start typing and press Enter to search