Teenvolley gjør at  erfaren og ny volleyballungdom kan spille i samme turnering – alle på sitt nivå.  Perfekt!

Under påskesamlingen for junior på Rønningen ble teenvolley filmet nettopp for at flere skal få et innblikk i hvordan spillet fungerer. Tomm Hansen, fotograf og volleyballtrener, fikk oppdraget, og nå er den første filmen klar. Filmen er en introduksjon av teenvolley der du lærer reglene på hvert nivå.  Se filmen her.

Teenvolley 1 – Sydvest

Lørdag 28. september arrangerer Randaberg IL sesongens første teenvolley-turnering i region Sydvest. 38 lag deltar, og det skal spilles på 14 baner i begge Randaberghallene.  Lagene har meldt seg på i nivå 1 -4 ut fra hvor mye erfaring de har med volleyball fra før. I forkant av turneringen er det åpen regional samling der 84 ungdommer er påmeldt. En festdag, med andre ord.

Her finner du kampoppsett til teenturneringen i Randaberghallen 28. september. 

Randaberg IL er en klubb i medvind. De fleste har hørt om klubbens to elitelag og fulgt deres gode resultater de siste sesongene. I tillegg har klubben en junioravdeling som jobber særdeles godt. De er både mange og dyktige, med lag i alle klasser, og de har vunnet flere medaljer i nasjonale mesterskap de siste årene, både i volleyball og sandvolleyball. Klubben klarer på en imponerende måte å kombinere bredde og topp, noe alle som har forsøkt vet er tøft. Randaberg IL er full av trivelige mennesker. Kiosken er åpen, og det er alltid kjekt å komme til Randaberghallen. Til teen-turneringen stiller de med seks hjemmelag.

Start typing and press Enter to search