Cloudnames AS

Cloudnames er samarbeidspartner til Norges Volleyballforbund og har utviklet dette nettstedet.

Cloudnames er et digitalt byrå som kan hjelpe deg med alt du trenger for å bli god på nett. Cloudnames bistår med digital kommunikasjonsstrategi, utvikling og drift av nettsider og hjelper til med å skaffe besøkende gjennom digital markedsføring.

Samarbeidsavtalen er utformet slik at Norges Volleyballforbund får bistand til kontinuerlig modernisering og digitalisering av sin tilstedeværelse i digitale flater. Endringstakten er svært rask innen informasjonsteknologi og særlig mobil, sosiale medier og søkemotorer har en utvikling der det er viktig å ha tilgang til ekspertise.

Cloudnames tilbyr klubber og lag rabatterte priser på utvikling og drift av nettsted.

https://cloudnames.com/no/

Svane

Siden 1937 har vår drøm vært å forbedre menneskers daglige liv gjennom god nattesøvn. For oss har det alltid vært det indre som teller og derfor finner du det unike materialet IntelliGel® i flere av våre senger. Materialet sørger for at du alltid ligger ergonomisk riktig, og du finner det kun hos Svane.

Svane er eksklusiv samarbeidspartner for Norsk volleyball og Mol/Sørum innenfor søvn & restitusjon, gjennom konseptet idrett&søvn.

www.Svane.no

Mizuno

Mizuno er et japansk sportsutstyr og sportsklær selskap, grunnlagt i Osaka i 1906 av Rihachi Mizuno. I dag er Mizuno et globalt selskap som utvikler et bredt spekter av sportsutstyr og sportsklærfor golf, tennis, baseball, volleyball, håndball, fotball, løping, rugby, ski, judo, bordtennis, badminton, og friidrett.

NVBF har signert en ny 4 årig samarbeidsavtale med Mizuno Norge AS. Avtalen varer ut 2020 og gir NVBF muligheten til å benytte Mizunos markedsledene utstyr til sine landslag i grenene Volleyball og Sandvolleyball. Avtalen er et viktig ledd i satsingen for NVBF mot Tokyo OL i 2020.

Mizuno ønsker å forsterke Mizuno som merkevare i Norsk Volleyball og i Norge ved hjelp av Volleyballforbundet, og deres spillere og kontakter innad i norsk idrett.

https://www.mizuno.no

Norwegian

Norwegian er Norges Volleyballforbund sitt foretrukne flyselskap og gir våre landslag og volleyballklubber i de øverste divisjonene gode fordeler, og en økonomisk besparelse.
Avtalen ivaretar pris og flexibilitet på billettene, som er avgjørende for klubber og landslag som har behov for å gjøre endringer i siste liten.
Norwegian har en moderne flyflåte som har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap fire år på rad.
Norges Volleyballforbund er stolt av å kunne kalle Norwegian sitt foretrukne flyselskap og sin samarbeidspartner.

https://www.norwegian.no

Choice

Norges Volleyballforbund er en stolt samarbeidspartner med Nordic Choice Hotels.

Choice tilbyr klubber og lag rabatterte priser på overnatting, husk å oppgi koden volleyball når dere bestiller/sjekker inn.

https://www.nordicchoicehotels.no/norgesvolleyballforbund/

Mikasport

Mikasport ble startet høsten 2005 og leverer volleyballutstyr generelt og Mikasa utstyr spesielt til det norske markedet. Selskapet er etablert med kontor og lager i Førde, og baserer seg på å ha en god nettbutikk og være tilgjengelige på telefon.

Norges Volleyballforbund har signert en ny 4 årig samarbeidsavtale med Mikasport som varer ut 2020, dette gir Norges volleyballforbund muligheten til å fortsette å promotere Mikasa og dele ut baller & utstyr til våre landslag og klubber.

Mikasport har i mange år vært en lojal og god samarbeidspartner for NVBF.

https://www.mikasport.no

Lerøy

Hovedsponsor for Norwegian Volley Cup

Lerøy jobber med sjømat og er en pionerbedrift innenfor en rekke områder i norsk, og internasjonal sjømatnæring.

Lerøy er en viktig samarbeidspartner innenfor ernæring under ungdomsturneringen Norwegian Volley Cup, og vil bidra med både kompetanse og sunne sjømatprodukter for å fremme de positive effektene ved at sjømat er en viktig del av kostholdet, spesielt for barn&unge.
Samarbeidsavtalen skaper et viktig grunnlag for at Norges Volleyballforbund kan videreutvikle sin ernæringstanke med sunne idrettsarrangement.

https://www.leroyseafood.com/no/

Antidoping Norge

Stiftelsen Antidoping Norge (ADNO) arbeider for en ren idrett og et dopingfritt samfunn.  ADNO er en stiftelse opprettet (i 2003) av Kultur- og kirkedepartementet (KKD) og Norges idrettsforbund og Olympiske Komité (NIF). ADNO har blant annet ansvar for dopingkontroller og jobber også aktivt med forebyggende arbeid og informasjon om en ærlig og dopingfri idrett.

Norges Volleyballforbund er stolt av å være såkalt Rent Særforbund.

https://antidoping.no/om-antidoping-norge/

Frende Forsikring

Norges Volleyballforbund er avhengig av gode samarbeidspartnere for å kunne skape positiv aktivitet som favner alle aldre og nivåer, i tråd med vår visjon som er «Samspill for alle».
Frende er en slik partner, som satser på norsk volleyball. Norges Volleyballforbund ønsker Frende velkommen inn i volleyballfamilien

Om Frende Forsikring
• Grunnlagt i 2007 og eid av 15 sparebanker
• Leverte tidenes beste vekstår i 2017
• Leverandør av skade- og livsforsikringer til privat- og bedriftsmarkedet
• Mer enn 200 ansatte og 200 000 kunder
• Har 25 salgssentre og tilstede på 240 lokasjoner rundt i Norge

https://www.frende.no

Amedia

Amedia er landets største utgiver av lokale medier, og Norges nest største mediekonsern etter Schibsted.
Amedia eier helt eller delvis 62 lokal- og regionaviser samt tilhørende nettaviser.
Norsk volleyballs øverste liga Mizunoligaen blir vist gjennom portalen Norgessporten.no, som vil bidra sterkt til at enda flere får muligheten til å se topp volleyball live.

https://www.amedia.no

Samarbeidspartnere

Cloudnames Lerøy Mikasport Mizuno Nordic Choice Hotels Norwegian Frende Forsikring Antidoping Norge Amedia Svane
Cloudnames Lerøy Mikasport Mizuno Nordic Choice Hotels Norwegian Frende Forsikring Antidoping Norge Amedia Svane

Start typing and press Enter to search