Cloudnames AS

Cloudnames er samarbeidspartner til Norges Volleyballforbund og har utviklet dette nettstedet.

Cloudnames er et digitalt byrå som kan hjelpe deg med alt du trenger for å bli god på nett. Cloudnames bistår med digital kommunikasjonsstrategi, utvikling og drift av nettsider og hjelper til med å skaffe besøkende gjennom digital markedsføring.

Samarbeidsavtalen er utformet slik at Norges Volleyballforbund får bistand til kontinuerlig modernisering og digitalisering av sin tilstedeværelse i digitale flater. Endringstakten er svært rask innen informasjonsteknologi og særlig mobil, sosiale medier og søkemotorer har en utvikling der det er viktig å ha tilgang til ekspertise.

Cloudnames tilbyr klubber og lag rabatterte priser på utvikling og drift av nettsted.

https://cloudnames.com/no/

Mizuno

Mizuno er et japansk sportsutstyr og sportsklær selskap, grunnlagt i Osaka i 1906 av Rihachi Mizuno. I dag er Mizuno et globalt selskap som utvikler et bredt spekter av sportsutstyr og sportsklærfor golf, tennis, baseball, volleyball, håndball, fotball, løping, rugby, ski, judo, bordtennis, badminton, og friidrett.

NVBF har signert en ny 4 årig samarbeidsavtale med Mizuno Norge AS. Avtalen varer ut 2020 og gir NVBF muligheten til å benytte Mizunos markedsledene utstyr til sine landslag i grenene Volleyball og Sandvolleyball. Avtalen er et viktig ledd i satsingen for NVBF mot Tokyo OL i 2020.

Mizuno ønsker å forsterke Mizuno som merkevare i Norsk Volleyball og i Norge ved hjelp av Volleyballforbundet, og deres spillere og kontakter innad i norsk idrett.

https://www.mizuno.no

Norwegian

Norwegian er Norges Volleyballforbund sitt foretrukne flyselskap og gir våre landslag og volleyballklubber i de øverste divisjonene gode fordeler, og en økonomisk besparelse.
Avtalen ivaretar pris og flexibilitet på billettene, som er avgjørende for klubber og landslag som har behov for å gjøre endringer i siste liten.
Norwegian har en moderne flyflåte som har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap fire år på rad.
Norges Volleyballforbund er stolt av å kunne kalle Norwegian sitt foretrukne flyselskap og sin samarbeidspartner.

https://www.norwegian.no

Thon

Norges Volleyballforbund er en stolt samarbeidspartner med Thon Hotels

Thon har en tydelig profil som partner for idretten, og ønsker å ytterligere styrke denne profilen i samarbeidet med Norges Volleyballforbund. Gjennom Thon Sport får volleyballen blant annet 20-25% rabatt på overnatting, trening inkludert på hoteller med treningsrom og gratis Wifi.

For å kunne benytte disse fordelene og ytterligere motta lojalitetsbonus fra Thon kan man melde seg inn i fordelsprogrammet: https://www.thonhotels.no/thon-pluss/medlem/

Slik bruker du avtalen:

Thon Hotels app:

 • Finnes i App Store og Android
 • Opprett profil og legg til koden. Slik har man alltid rabatten sin i lomma og slipper å huske på koder for fremtiden.
 • Se video hvordan legge til koden.
  • Gå inn på «profil» nederst på linja
   • Velg «avtalepriser»
   • Legg til: Norges Volleyballforbund og THC1797
   • Avtalen er nå klar til bruk

Hjemmesiden thonhotels.no

   • Velg: «Bruk firmaavtale». Ligger i grønn skrift rett under der du kan booke hotell.
   • Logg inn med: Norges Volleyballforbund og THC1797
   • Du har nå tilgang til priser med rabattsatsen til Norges Volleyballforbund.

Mikasport

Mikasport ble startet høsten 2005 og leverer volleyballutstyr generelt og Mikasa utstyr spesielt til det norske markedet. Selskapet er etablert med kontor og lager i Førde, og baserer seg på å ha en god nettbutikk og være tilgjengelige på telefon.

Norges Volleyballforbund har signert en ny 4 årig samarbeidsavtale med Mikasport som varer ut 2020, dette gir Norges volleyballforbund muligheten til å fortsette å promotere Mikasa og dele ut baller & utstyr til våre landslag og klubber.

Mikasport har i mange år vært en lojal og god samarbeidspartner for NVBF.

https://www.mikasport.no

Antidoping Norge

Stiftelsen Antidoping Norge (ADNO) arbeider for en ren idrett og et dopingfritt samfunn.  ADNO er en stiftelse opprettet (i 2003) av Kultur- og kirkedepartementet (KKD) og Norges idrettsforbund og Olympiske Komité (NIF). ADNO har blant annet ansvar for dopingkontroller og jobber også aktivt med forebyggende arbeid og informasjon om en ærlig og dopingfri idrett.

Norges Volleyballforbund er stolt av å være såkalt Rent Særforbund.

https://antidoping.no/om-antidoping-norge/

Start typing and press Enter to search