Mesterskap andre skoler (folkehøgskole, trosopplæring med mer)

Landsfinalen 2023-24 spilles i Ekeberghallen under Volleyuka

Norges Volleyballforbund (NVBF) har et ønske om å gi ungdom i alderen 18-25 år et godt aktivitetstilbud i volleyball. Siden 1971 har NVBF arrangert mesterskap for videregående skoler. Nå vil vi legge til rette for at ungdom som etter videregående går på folkehøgskole, på trosopplæringsskole eller tilsvarende skoler får sitt eget mesterskap.
Merk at dette ikke er et mesterskap for studenter som går på høyere utdanning.

Mesterskapet blir gjennomført onsdag og torsdag 10.-11. januar som en del av Volleyuka i Oslo med OSI som arrangørklubb. Kampene skal spilles i Ekeberghallen. Det er plass til inntil 16 jentelag, 16 guttelag og 16 mikslag (3 jenter og 3 gutter)

Tidsplan
Mesterskapet starter onsdag morgen (senest kl. 09.00) med puljespill og sluttspill. Torsdag venter plasseringsspill og finaler. Finaler og premieutdeling forventes å være ferdig senest kl. 14.30 på torsdag.

Kampene
Kampene spilles best av tre sett, til 25-25-15 poeng eller på tid, alt etter antall deltakende lag.  De deltakende lagene settes opp til å dømme hverandres kamper.

Økonomi
Hvert lag må dekke sine egne utgifter når det gjelder reise, overnatting og mat. Påmeldingsavgiften for NM i januar 2024 er 1800 kr per lag.
Early-bird: Dersom du melder på laget før 15. oktober, vil prisen være 1500kr pr lag.

Påmelding 
Skolen kan delta med et lag i hver klasse (gutter, jenter, miks) Dersom det er ledig plass, kan skolen sette seg på venteliste for å delta med flere lag i en klasse. Skolen sender en epost til konkurranse@volleyball.no før påmeldingsfristen er ute med informasjon om lag og klasse.

Påmeldingsfrist: 1. desember
NVBF tar forbehold om at ved stor påmelding kan påmeldingen stenges før fristen er ute.
Om ettermiddagen tirsdag 9. januar arrangerer NVBF sittevolleyballturnering i Ekeberghallen. Skoler som er påmeldt til mesterskapet onsdag-torsdag, er velkommen til å delta. Dette vil da være inkludert i prisen. Send en mail til konkurranse@volleyball.no for påmelding.

Link til påmelding i profixio

Påmelding i Profixio krever innlogging. Har du ikke bruker i Profixio, kan du bruke denne:
Brukernavn: Mesterskapandreskoler@gmail.com (NB! Fiktiv e-postadresse, IKKE send epost dit)
Passord: yxc5wg
Innlogget i Profixio velger du først KLUBB. Velg klubben «MAS» dersom du ikke finner skolen din i lista. På lagnavn er det da VIKTIG at du skriver skolen sitt navn.


Reglement vil komme her:

Kvalifisering: Året 2023-2024 vil det ikke være kvalifisering til mesterskapet. Vi oppfordrer skolene til å ta kontakt med hverandre og invitere til kamper og sosial aktivitet i oktober/november.

Skoler

Hvem kan du kontakte?
Hvilke andre skole kan være interessert i å delta?

For nærmere informasjon om de folkehøgskolene/trosopplæring eller andre som har deltatt i landsfinale eller kvallifisering til landsfinale i MVGS, vil bli oppdatert her.

SkoleFylke
Sunnfjord FHSVestland
Fredly FHSTrøndelag
Nyeste innlegg

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search