MAS – Mesterskap andre skoler

Landsfinalen for 2023-24 spilles i Ekeberghallen under Volleyuka.

Norges Volleyballforbund (NVBF) har et ønske om å gi ungdom i alderen 18-25 år et godt aktivitetstilbud i volleyball. Siden 1971 har NVBF arrangert mesterskap for videregående skoler. Nå vil vi legge til rette for at ungdom som etter videregående går på folkehøgskole, på trosopplæringsskole eller tilsvarende skoler får sitt eget mesterskap; MAS – Mesterskap Andre Skoler.
Merk at MAS ikke er et mesterskap for studenter som går på høyere utdanning.

MAS blir gjennomført onsdag og torsdag 10.-11. januar som en del av Volleyuka i Oslo med OSI som arrangørklubb. Kampene skal spilles i Ekeberghallen. Det er plass til inntil 16 jentelag, 16 guttelag og 16 mikslag (3 jenter og 3 gutter)

Tidsplan
MAS starter onsdag morgen kl. 09.00 med puljespill og sluttspill. Torsdag venter plasseringsspill og finaler. Finaler og premieutdeling forventes å være ferdig senest kl. 14.30 på torsdag.

Kampene
Kampene spilles best av tre sett, til 25-25-15 poeng eller på tid, alt etter antall deltakende lag.  De deltakende lagene settes opp til å dømme hverandres kamper.

Økonomi
Hvert lag må dekke sine egne utgifter når det gjelder reise, overnatting og mat. Påmeldingsavgiften for MAS 2024 er 1800 kr per lag.
Early-bird: Dersom du melder på laget før 1. november, vil prisen være 1500 kr pr lag.

Påmelding 
Påmelding til MAS skjer i Profixio. Skolen kan delta med ett lag i hver klasse (gutter, jenter, miks) Dersom det er ledig plass, kan skolen sette seg på venteliste for å delta med flere lag i en klasse. Skolen sender da en e-post til [email protected] før påmeldingsfristen er ute med informasjon om hvilken klasse de ønsker et ekstra lag i.

Påmeldingsfrist 1. desember
NVBF tar forbehold om at ved stor påmelding kan påmeldingen stenges før fristen er ute.

Sittevolleyballturnering på kjøpet?
Om ettermiddagen tirsdag 9. januar arrangerer NVBF sittevolleyballturnering i Ekeberghallen. Skoler som er påmeldt til MAS onsdag og torsdag, er velkommen til å delta. Dette vil da være inkludert i påmeldingsavgiften til MAS. Send en mail til [email protected] for påmelding.

Innlogging i Profixio

Påmelding i Profixio krever innlogging. Har du ikke bruker i Profixio, kan du bruke denne:
Brukernavn: [email protected] 
Passord: yxc5wg

(NB! Fiktiv e-postadresse, IKKE send epost dit)

Innlogget i Profixio velger du først KLUBB. Velg klubben «MAS» dersom du ikke finner skolen din i lista. På lagnavn er det da VIKTIG at du skriver skolen sitt navn.

Her finne du reglement for MAS .

For MAS 2024 vil det ikke arrangeres kvalifisering. Vi oppfordrer skolene til å ta kontakt med hverandre og invitere til kamper og sosial aktivitet i oktober/november.

Skoler

Har skolen din lyst til å spille treningskamper i høst og kanskje delta på MAS i Oslo i januar?

I tabellen under finner du oversikt over folkehøgskoler og bibelskoler som har deltatt på skoleturneringer i volleyball enten regionalt eller nasjonalt tidligere.

SkoleFylke
Sunnfjord FHSVestland
Fredly FHSTrøndelag
Karmøy FHSRogaland
Solborg FHSRogaland
Bibelskolen i GrimstadAgder
Kristiansand FHSAgder
Bildøy BibelskoleVestland
Sagavoll FHSVestfold og Telemark
Rønningen FHSOslo
Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search