Oversikt over medlemsregisteret er en viktig oppgave for alle klubber. Det vet klubbene våre. I slutten av mai deltok 25 klubber, noen med flere personer, fra hele landet på webkurs om bruk av klubbadmin. Klubber fra alle landsdeler var representert og vi har tatt en prat med en av deltagerne, Ørjan Kvalvik fra Spirit Lørenskog om hvordan han opplevde kurset.

 

Hvorfor deltok du på kurset?
«I forbindelse med mitt arbeide med å administrere klubbens medlemmer har jeg ( dessverre) opp gjennom årene brukt alt for mye tid på mine egenproduserte excel-skjemaer. Jeg har i årevis ønsket meg et et medlemssystem som «kan gjøre alt» slik at jeg som kasserer kan holde korrekt og detaljert medlemsoversikt, samt drive inn treningskontingent og medlemsavgift fra samme system».

 

Hvordan opplevde du kurset? 
«Kursholderne er kjempeflinke ! De er ryddige, holder tida og vet hva de snakker om.»

 

Var det noe du syns var vanskelig ved bruk av klubbadmin? 
«Jeg syns delen med hvordan man bygger opp «faktureringsmodulen» er litt forvirrende, men jeg SKAL bruke dette – for jeg er sikker på at det gir oss bedre kontroll.»

 

Vil du anbefale andre å delta? 
« Anbefaler på det varmeste å gjennomføre kurs – det vil gi en kickstart..Jeg er motivert  :)  »

 

Vi inviterer til nytt kurs
Klubbadmin er idrettens eget verktøy for å gjøre nettopp dette. Her kan man både opprette medlemmer, organisere dem i grupper, sende ut meldinger og avslutte medlemskap. I tillegg har klubbadmin en modul der klubber kan administrere fakturering, fakturalogg, purring, kreditering og annen oppfølging. Volleyballforbundet og Innlandet idrettskrets tilbyr et nytt kurs for alle medlemsklubber mandag 31. august og tirsdag 1. september. Mandagen fokuserer man på hvordan man administrerer medlemmer, mens man tirsdag setter fokus på hvordan man bruker faktureringsmodulen. Kurset gjennomføres via nett og det er gratis å delta. Du kan delta en eller begge dager. Les mer om kurset som arrangeres mandagen her og tirsdagen her. 

 

Velkommen!   

Start typing and press Enter to search

19-generelt-nyhetsbilde-mikasa-matchballer