Viken idrettskrets i samarbeid med Norges idrettsforbund inviterte for 19. gang til idrettsleir for barn og unge med utviklingshemming på Hurdal syn- og mestringssenter. For første gang var Norges Volleyballforbund med for å arrangere diamantvolleyballtreninger med fokus på aktivitet, glede og mestring.

Hurdal Idrettsleir ble arrangert fra 11-15 august for barn og unge med utviklingshemming. De 50 deltakerne var delt opp i fire grupper basert på funksjonsnivå og bistandsbehov fra ledsager som rullerte på ulike aktiviteter tilpasset deres nivå. I løpet av uken fikk deltakerne prøve alt fra vannski, klatrepark, zipline, svømming, Stand Up Paddleboard, kajakk, boccia, friskis&svettis, basket, håndball, tubekjøring, friluftsliv og volleyball.

Norges Volleyballforbund var invitert torsdag 12. august for å arrangere fire diamantvolleyballtreninger for deltakerne med utviklingshemming. Øktene var tilpasset nivå og bestod av litt oppvarming med dans og uttøyning, introduksjon av volleyballslag med ballong og minivolleyball, volleyballspesifikke øvelser og spill over longnett.

NVBFs parakonsulent, Silje Torberntsson, hadde med seg god hjelp fra Pia Øfstaas, Lea Askeland, Magnus Ramberg og Marcello Penner som sammen arrangerte et variert og innholdsrikt opplegg for deltakerne.


NVBF var så heldige å få med seg flinke diamantvolleyballinstruktører.
Fra venstre: Magnus Ramberg, Marcello Penner, Lea Askeland og Pia Øfstaas (Ikke på bildet: Silje Torberntsson)

Det ble en fin dag med volleyball, glede og mestring.
Vi gleder oss til neste gang!

Start typing and press Enter to search