Har klubben din lyst til å utvikle seg, men synes det er vanskelig å velge hva som kan gjøres? Da kan utviklingsøkta «Alle kort på bordet» være noe for dere!

Det er ikke alltid helt lett å vite hvor man skal starte et utviklingsarbeid, og i en hektisk hverdag jobber man først og fremst med å få ting til å gå rundt. Noen ganger skurrer det litt uten at man helt vet hvor, eller hvordan det skal løses. På andre områder flyter det godt uten at man egentlig helt vet hvorfor, og langt mindre hvordan det skal fortsette. Å gjennomføre denne «Alle kort på bordet»-økta kan være et godt første skritt på veien for å kartlegge klubben indre liv, og bli enige om en retning videre.

«Alle kort på bordet» handler om å ta stilling til ulike påstander som står på kortene, og så bli enige om dette er en påstand som stemmer eller ikke stemmer for klubben. På denne måten får man oversikt og de som leder klubben kan sammen starte jobben med å få flere påstander til å bli gjeldende.

Kortstokken er delt inn i ulike temaer: Anlegg, arrangementer, ledelse, organisasjon, trenere og aktivitet. Slik dekkes alle områder som jo er viktige for klubben, og det er en super måte å bli bevisst – og stolt av! – hva som gjøres i klubben.

Kan dette være noe for din klubb? Ta kontakt med klubbveileder Kate Sønstebø for mer info/booking av dato.

 

Start typing and press Enter to search