Foto: Lierne IL

Én overraskelse – så langt!

NM senior fortsetter sin ferd mot Ekeberghallen i januar 2024, og mandag 30. oktober kl. 13.00 er det klart for trekning av kvartfinaler fra NVBFs kontorer på Ullevål.

15 av 16 åttedelsfinaler er nå ferdigspilt, og så langt er ett av Mizunoligalagene ute av cupen. NTNUI sitt herrelag vant lørdag oppskriftsmessig de to første settene mot 1. divisjonslaget Lierne IL i Liernehallen. Deretter raknet alt for trondheimslaget. Lierne på sin side spilte tre fantastiske sett, og de sørget for den historiske bragden å ta to lag fra klubben til kvartfinalene. Den siste åttendelsfinalen i klassen for menn skal stå mellom Koll IL og det noe forsterkede 3. divisjonslaget Stovner SK, og lagene har fått tillatelse til å spille kampen så seint som 8. november.

I klassen for menn er dermed disse klubbene klare for kvartfinaler i NM senior 2023-2024; TIF Viking, Torvastad IL, Førde VBK, Lierne IL, Randaberg IL, Øksil og BK Tromsø. Med i dagens trekning er også vinneren av kampen Stovner SK og Koll IL.

I klassen for kvinner vil vi få rene Mizunoligaoppgjør i alle kvartfinaler, og følgende klubber er klare; Randaberg IL, TIF Viking, Oslo Volley, Koll IL, Øksil, Førde VBK, KFUM Volda og Lierne IL.

Følg trekning av kvartfinaler på NVBFs Facebook-side fra kl. 13.00 mandag 30. oktober.

Oversikt over alle rundene i NM senior 2023-2024 finner du samlet på volleyball.no

 

 

 

Start typing and press Enter to search