Niklas Mathisen, Odin Olsen Erke, Gabriel Mathisen, Michael Esbensen og Aksel Bogumil Sjøstedt fra Alta IF volleyball reiste hele 78 mil tur/retur for å bli med på samling i Tromsø! 
Foto: Inga Maren Erke

NVBF invitere denne høsten ti 3 åpne samlinger i alle regioner for utøvere som går på ungdomsskolen (født 2005, 2006, 2007 og 2008). Treningssamlingene er et tilbud til spillere fra alle klubber i regionen og i etterkant av de åpne samlingene vil det bli tatt ut spillere som skal representere regionen i NM Regionlag 2021.

Først ut med årets samlinger var Møre & Romsdal, som gjennomførte 2 samlinger i Voldahallen helgen 2.-4. oktober. Forrige helg var det ungdommer i Agder (Kristiansand), Hordaland (Bergen og Frekhaug), Nord (Tromsø og Sortland) , Sogn & Fjordane (Førde og Eikefjord) , Rogaland (Randaberg) og Øst (Oslo x 2) som hadde samlinger. Den kommende helgen avsluttes «Åpen Samling 1» i Trøndelag (Grong).

Totalt har det deltatt flere enn 400 ungdommer på disse samlingene så langt og trenerne melder om en gjeng med unge, ivrige, engasjerte og positive spillere!

Allerede helgen 24.-25. oktober er det klart for runde 2. Først ut nå er samlinger i Nord, hvor de denne gangen kombinerer åpne samlinger med en US-runde. Deretter resterende regioner med samlinger helgen 31. oktober / 1. november.

Påmeldingslinken til samlingene i Nord er åpen nå mens påmeldingslink til de øvrige samlingene åpnes i morgen.

Påmeldingslinker, informasjon om de enkelte samlingene og kontaktinformasjon på trenere finner man på følgende link: https://volleyball.no/regionlag-samlinger-volleyball/ 

Start typing and press Enter to search