Norges Volleyballforbund sendte onsdag 27.03 følgende pressemelding ut:

Anders Mol var uheldig å skade seg under en landslagssamling på Tenerife denne uken. Det var under en treningskamp mot de svenske guttene at sandvolleyballstjerna pådro seg et brudd i fotbladet, og vil dermed være ute i minst 6 uker. Han vil bli operert i løpet av påskeuken. 

 

Verdensserieturneringene i Mexico og Brasil utgår, og Mol/Sørum mister dermed viktige turneringer i starten av OL-sesongen. 

 

Overlege ved Olympiatoppen , Roald Bahr, sier følgende om skaden:

Anders har pådratt seg et brudd i forfoten etter at han stuket foten på trening, og vil trenge operasjon. Det vil dessverre føre til at han mister noen viktige treningsuker fremover

Landslagstrener Kåre Mol: 

Heldigvis er Anders og Christian allerede kvalifisert gjennom FIVB’s rankingsystem. Anders er selv ved godt mot, og guttene har alltid vist god evne til å takle motgang, og komme styrket tilbake. Vi satser på at dette ordner uten komplikasjoner og at vi da har tid nok til en god oppkjøring inn mot årets store mål i Paris om 4 måneder.

Anders Mol uttaler:

Selvfølgelig kjipt å starte OL sesongen på denne måten, da jeg går glipp av minimum 2 viktige turneringer. Det kunne også vært verre så nå skal jeg og landslaget sette en ny plan for å komme sterkest mulig tilbake.

Start typing and press Enter to search