Markus Mol og Jo Sunde har tidligere i sommer skaffet Norge et EM-sølv U20. Nå blir det lillesøster Melina Mol og lillebror Adrian Mol som skal kjempe om medaljer. Foto: CEV

 

Lagene som skal representere Norge i EM U18 er klare!

 

EM U18 blir i år spilt i Ljubljana, Slovenia 2.-5. september. Norge deltar i EM U18 med ett lag i hver klasse. Det vil avholdes en siste treningssamling i Oslo etter NT Master som spilles i Oslo 20.-22. august før avreise Slovenia.

Guttene

Guttene som skal representere Norge i EM U18 er Adrian Mol (Strandvik Volleyballklubb) og Oscar Majak Gundersen (Koll IL). Hovedtrener for guttene blir Xandy Peres fra Kristiansand Sandvolleyballklubb. På grunn av Norges lave seeding i EM, må gutta gjennom kvalifisering som starter en dag før turneringen.

Reservelaget til guttene er Even Stray Aas fra Kristiansand Sandvolleyballklubb og Jens Aasgard fra Strand-Ulv IL.

Jentene

Jentene som er tatt ut til å kjempe om EM-medalje er Melina Mol (Strandvik Volleyballklubb) og Kaia Flatekvål (Sandnes Volleyballklubb). Jarle Fornes fra Koll IL vil være hovedtrener for jentene. Jentene slipper å spille kvalik, grunnet litt bedre seeding enn guttene, og de er derfor inne i hovedrunden.

Reservelaget til jentene er Lisa Kleivane og Elise Munkejord Pedersen fra Kristiansand Sandvolleyballklubb.

 

For mer info om kamper og resultater kan du klikke HER

NVBF ønsker de utvalgte spillerne masse lykke til!

Start typing and press Enter to search