Velkommen til en inspirerende helg med DiamantVolley!

15-16. april Oslo

Dette blir andre gangen NVBF arrangerer DiamantVolleyseminar for ressurspersoner, trenere, foreldre og klubber som har startet opp eller ønsker å starte opp et volleyballtilbud for personer med utviklingshemming. Hensikten er å skape bekjentskaper, dele erfaringer og bli inspirert av andre som tilrettelegger for mestring uansett ferdighetsnivå og utvikling. Vi har lagt opp til et spennende program med både faglig påfyll fra foredragsholdere, workshops og praktiske økter i hall. Målsetningen er at vi kan lære av hverandre slik at vi kan tilby et best mulig volleyballtilbud for personer med utviklingshemming.

Foredragsholdere:

  • Jim McKay og Andrea Falch Næstby som er trenere for Amund Korsmo Sæther og Joakim Hylland som har deltatt i Special Olympics.
  • Karianne Nyheim Stray fra Moss Volley skal snakke om måten klubben gikk frem for å starte opp DiamantVolley i Moss og om deres erfaring.
  • Anne Katrine Aas som er fagkonsulent for paraidrett i Vestfold og Telemark Idrettskrets skal snakke om hvordan de jobber med rekruttering av utøver med utviklingshemming i NIF.
  • Katelyn Garbin som selv har vunnet Special Olympics i rytmisk gymnastikk og er nå trener for utøvere som konkurrerer i Special Olympics. Hennes mor er med for å snakke om oppveksten, hvordan hun som foreldre har gått frem for å finne aktivitetstilbud for Katelyn og hvordan dere arbeider med paragymnaster i Stabekk Turnforening.

Det blir også to praktiske økter i hall

  • Karianne Nyheim Stray med praktisk økt med Diamant-utøverne fra Moss Volley
  • Tilrettelagt aktivitetskurs med Oslo Idrettskrets

Påmelding

Påmeldingsfrist er den 15. mars 2023. Du melder deg på HER!

Høres dette ut som noe din klubb er nysgjerrig på å lære mer om?

Send en e-post til [email protected] dersom du har spørsmål eller ønsker å melde deg på seminaret.

Vi gleder oss!

Start typing and press Enter to search