Foto: FIVB

Finale mot Tsjekkia!

Det ser ut som Norge er helt umulig å slå i blant! Etter å ha tapt første sett og ligger under 10-15 i andre sett mot nederlandske Varenhorst og Van de Velde i semifinalen var det lite håp igjen for norske fans. Men de norske gutta gir seg aldri, og snur settet til en overlegen 21-18 seier. I tredje settet blir det igjen spennende, men Norge vinner tilslutt 15-13. I finalen møter Mol og Sørum Tsjekkia, som er det eneste laget i turneringen som ikke har tapt en kamp ennå. Finalen sendes på TV2 Sport 1 og streames på Tv2play kl 22:00 i kveld (10.10.21).

«Anders spilte fantastisk. Han hadde noen gode server og fantastiske blokker i mot slutten av andre settet. Og jeg er helt imponert over at han klarer det når han var så sliten, og ting ikke har funket over en så lang periode av kampen. Det at han klarer å snu trenden i kampen og skaper de viktige poengene her så sinnsykt stort gjort! Jeg er så imponert over makkeren min!» Sier Sørum etter kampen.

«Det er alltid en krig å spille mot tsjekkerne. Vi kjenner veldig godt til dem. De er to fantastiske karer både på og utenfor banen, og det kommer til å bli en bra kamp å se på. Nesten hver kamp vi spiller mot dem ender det i tredjesett, og vi forventer en knall tøff kamp, men vi gleder oss!» La Mol til.

 

Start typing and press Enter to search