2020 har påvirket volleyballaktiviteten på en måte vi ikke forutså for ett år siden. Kontorplassen har i flere perioder blitt byttet ut med hjemmekontor, digitale møter og samhandling på Teams. Administrasjonens mål og ambisjon har vært å få til så stor aktivitet og konkurranse som mulig innenfor smittevern og reguleringer gitt av sentrale og lokale myndigheter.

OL i Tokyo ble utsatt, World Tour sesongen ble nedstengt, EM kvalifiseringen ble utsatt, Kick-off for organisasjonen ble avlyst, men vi fikk oppleve landskamp i Lofoten, King of the Court fra Nederland, og MOL/Sørum ble europamestre.

Selv om mye har vært annerledes i år, så har det likevel blitt gjennomført mange aktiviteter her til lands, eksempelvis har kurs blitt gjennomført som webinar og klubbveilederen har vært ute på besøk i klubb. Det har blitt gjennomført svært mange regionale utviklingssamlinger, også landslagssamlinger, ved siden av ordinære kamper og serieaktivitet. Arrangementene har blitt tilpasset smittevern og vi håper og tror at det etter hvert vil åpnes for økt aktivitet utover i 2021.

Vi legger bak oss 2020 og ser frem til at vi kan tilrettelegge for gode aktiviteter og konkurranser i volleyball, sandvolleyball, paravolleyball og snøvolleyball, som skaper engasjement, stolthet, mangfold og respekt.

GODT NYTT ÅR!

Start typing and press Enter to search