Foto: Trine Nessler Wichmann

KFUM Stavanger sittevolleyball arrangerte, i samarbeid med NVBF, internasjonal SitCup i Ynglingen 18.-19. mars 2023. Det var 4. gang det ble arrangert en internasjonal SitCup-turnering i Stavanger. Kampene var svært jevne og spennende, men til slutt var det vertskapet KFUM Stavanger som gikk av med seieren etter 2-0 over Lavia Copenhagen i finalen.

Resultatlisten ble som følger:

  1. KFUM Stavanger
  2. Lavia Copenhagen, Danmark
  3. Tønsberg VBK
  4. Great Britain Women’s sitting volleyball team, Storbritannia

Det ble spilt innledende kamper lørdag, og semifinaler, bronsefinale og finale søndag. Det ble lagt inn 1 times pause mellom kampene lørdag hvor alle deltakere, trenere og ledere fikk servert lunsj. Kampene ble streamet på nett, slik at folk kunne følge kampene live. Fotograf var også tilstede og dekket turneringen med bilder fra kampene og premieutdeling.

Se flere bilder og Stream på KFUM Stavanger International Sitcup Facebookside: https://www.facebook.com/sittevolleyballcup

Lørdag kveld inviterte KFUM Stavanger alle lagene til en sosial sammenkomst på Clarion Hotel Energy. Her ble det tid til erfaringsutveksling og diskutert videre planer framover.

SitCup-turneringen er et bevis på inkludering og volleyballglede for personer med og uten funksjonsnedsettelser. Idretten har et unikt potensiale for inkludering, og det er stort at man i Norge arrangerer en årlig internasjonal turnering i sittevolleyball. Det vanket mange lovord om gjennomføringen, så man kan trygt si at turneringen var vellykket. Med en slik suksess håper man også på å gjenta suksessen til neste år.

Tusen takk til arrangør KFUM Stavanger for et flott arrangement!

Alle foto: Trine Nessler Wichmann

Start typing and press Enter to search