Foto: Gøteborg Beach Center
Foto: SVBF

3.-5. november inviteres det til NEVZA Sweden i Gøteborg. Påmeldingsfrist til NVBF er 12.oktober kl. 10.00.
(Beklager sen informasjon og dermed kort påmeldingsfrist, men informasjonen rundt selve turneringen ble ikke godkjent før i går kveld (9.oktober)

CEV og FIVB har nå godkjent sesongens andre NEVZA-turnering i sandvolleyball. Denne gangen er arrangementet lagt til det fantastiske beachanlegget, Beach Center, i Gøteborg.

Turneringen består kun av 16 lag og turneringsformatet er 16-lags modifisert puljespill.
Hovedrundekampene spilles som følger: 
3. november:  hovedrunde
4.november: 8-delsfinaler & kvartfinaler
5. november: semifinaler og finaler

For praktisk informasjon om turneringen – les mer på denne lenken.
Her vil du finne informasjon om turneringsformat og oppsett, prispenger, antall lag, kostnader knyttet til deltakelse, kontaktinformasjon, transport, overnatting og drakter.

Påmelding
Siden dette er en internasjonal turnering må påmeldingen gå via utøvernes nasjonale forbund; dvs at det er NVBF som melder på norske lag.

Spillere som ønsker å melde seg på NEVZA Sweden 2023 må gå inn på siden internasjonal deltakelse for å se hva som kreves for å bli meldt på til internasjonale turneringer.
Påmeldingsfristen til NVBF er satt til torsdag 12. oktober kl. 10.00 og lag som ønsker å meldes på må sende en epost til [email protected]  

Det er kun utøvere som har fylt ut det elektroniske skjemaet, betalt adm.gebyr til NVBF samt har det administrative i orden som vil være aktuelle for påmelding til de ulike turneringene.
Unntak vil ikke bli gjort!

 

 

Start typing and press Enter to search