Foto: CEV

Kvalen har signert for storklubb i De Forente Arabiske Emirater

Jonas Kvalen har signert en månedskontrakt for den styrtrike klubben Al Ain i De Forente Arabiske Emirater. Kontrakten hans er fra 15. mars til 15. april og er kun ment for å la Kvalen spille den viktige cupen i Emiratene som heter President Cup.

Kontrakten Kvalen hadde i Tyrkia ble i utgangspunktet terminert. Klubben hans, Tokat Belediye Plevnespor, hadde fremdeles en kamp igjen å spille, men den var ubetydelig for klubben siden de uansett utfall ville få 10. plass på tabellen.

Dette var en unik mulighet for meg å bli med på, og etter enighet med Tokat, ble jeg løst fra kontrakten og kunne reise.

-Kvalen

I Emiratene har man bare lov til å ha to utlendinger på banen, og klubben har hentet inn Kvalen som er en allsidig spiller og kan spille flere posisjoner, og Radzivon Miskevich som spiller diagonal på det Hviterussiske landslaget. I den kommende EM-kvaliken til Norge blir Miskevich en av de store stjernene som Norge må klare å stoppe, og det er kanskje en fordel at Kvalen blir litt bedre kjent med ham denne måneden. Kvalen og Miskevich er ikke de eneste anerkjente spillerne i Emiratene. Noen andre store spillere som vil delta President Cup er polske Zbigniew Bartman og colombianske Liberman Agamez.

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search