Foto: CEV

Kvalen har signert for storklubb i De Forente Arabiske Emirater

Jonas Kvalen har signert en månedskontrakt for den styrtrike klubben Al Ain i De Forente Arabiske Emirater. Kontrakten hans er fra 15. mars til 15. april og er kun ment for å la Kvalen spille den viktige cupen i Emiratene som heter President Cup.

Kontrakten Kvalen hadde i Tyrkia ble i utgangspunktet terminert. Klubben hans, Tokat Belediye Plevnespor, hadde fremdeles en kamp igjen å spille, men den var ubetydelig for klubben siden de uansett utfall ville få 10. plass på tabellen.

Dette var en unik mulighet for meg å bli med på, og etter enighet med Tokat, ble jeg løst fra kontrakten og kunne reise.

-Kvalen

I Emiratene har man bare lov til å ha to utlendinger på banen, og klubben har hentet inn Kvalen som er en allsidig spiller og kan spille flere posisjoner, og Radzivon Miskevich som spiller diagonal på det Hviterussiske landslaget. I den kommende EM-kvaliken til Norge blir Miskevich en av de store stjernene som Norge må klare å stoppe, og det er kanskje en fordel at Kvalen blir litt bedre kjent med ham denne måneden. Kvalen og Miskevich er ikke de eneste anerkjente spillerne i Emiratene. Noen andre store spillere som vil delta President Cup er polske Zbigniew Bartman og colombianske Liberman Agamez.

Start typing and press Enter to search