Vil det bli et lag fra Oslo i NM finalene?

Lørdag 8.desember vil finale lagene for herrene avgjøres. Samtidig vil kvinnelaget som skal møte Førde i finalen bli klart.
Både Randaberg IL og Førde VBK vant deres 1.semifnale 3-1 mot henholdsvis Spirit Lørenskog og Koll IL. Hvis lagene skulle vinne 2 sett i returoppgjør så kaprer de finaleplassen.
Randaberg spiller hjemme og har en klar fordel med hjemmebane. Kampen spilles kl. 15.00 i Randaberghallen. Spirit Lørenskog viste tøffe tendenser i 1.kampen. Randaberg kan ikke ta lett på oppgaven dersom de vil sikre seg finaleplassen.
For Førde er situasjonen annerledes. Koll har hjemmebane fordel og kan snu deres tap i Førde til seier med et håp om finaleplassen gjennom et Golden Set. Hittil i serien har Koll vært uslåelig og på hjemmebanen har de et veldig engasjert publikum. Spørsmålet er om dette kan bli avgjørende i morgen.

Når det gjelder kvinnekampen gikk Randaberg IL seirende ut av 1.kampen mot Oslo Volley 3-2 på bortebanen. Hjemmebanen kan bli det lille som skal til for at man unngår tap av finaleplassen. For oslo Volley vil kampen i Randaberghallen være en test av lagets evne til å kunne heve seg etter et tap. Med seier 3-0 eller 3-1 er de klar for ny finale kamp mot Førde. Med seier 3-2 vil de måtte vinne et Golden Set. Hvem som blir laget som får billett til Ekeberghallen 12.januar får man svar på i morgen ettermiddag.

Kampene spilles slik:
Randaberg – Spirit Lørenskog kl. 15.00
Koll – Førde kl. 16.00
Randaberg – Oslo Volley kl. 13.00
For de som ønsker å følger med kampene med live score så kan man klikke her for herrekampene og her for damekampen.
For hele oppsettet kan man klikke her

Start typing and press Enter to search